Advocatenkantoren Amsterdam Noord

In het opkomende en dynamische Amsterdam Noord zijn ook advocatenkantoren gevestigd die hoogwaardige juridische diensten leveren aan zowel particulieren als bedrijven. Deze advocatenkantoren in Amsterdam Noord bieden een breed scala aan expertise en staan bekend om hun professionele aanpak en klantgerichtheid. Met hun locaties in Amsterdam Noord zijn deze advocatenkantoren goed bereikbaar voor zowel lokale cliënten als diegenen die van buiten de stad komen. Ze bieden juridische diensten op verschillende rechtsgebieden, zoals vastgoedrecht, arbeidsrecht, contractenrecht en intellectueel eigendomsrecht. De advocatenkantoren in Amsterdam Noord beschikken over ervaren advocaten met diepgaande kennis van het Nederlandse rechtssysteem. Ze begrijpen de complexiteit van juridische vraagstukken en bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van hun cliënten. Of het nu gaat om juridisch advies, het opstellen van contracten, het voeren van procedures of het onderhandelen namens hun cliënten, de advocatenkantoren in Amsterdam Noord streven ernaar om de belangen van hun cliënten effectief te behartigen. Ze staan bekend om hun toewijding, betrokkenheid en resultaatgerichtheid. Met een combinatie van lokale expertise en een brede juridische kennis bieden deze advocatenkantoren in Amsterdam Noord hoogwaardige juridische diensten met een persoonlijke en klantgerichte benadering.

Amsterdam Noord
Corten De Geer Vastgoed Advocaten

Corten De Geer Vastgoed Advocaten

Corten De Geer Vastgoedadvocaten is een gerenommeerd en pragmatisch advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam Noord. Het kantoor is gevestigd in het historische pand van de voormalige scheepswerf de Groene Draeck, gelegen aan de noordelijke oever van het IJ. De advocaten bieden hoogwaardige en gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van onroerend goed. Ze handelen doortastend, met een focus op service en een sterke maatschappelijke betrokkenheid. Het kantoor is actief op alle terreinen die verband houden met onroerend goed. Ze hebben bijzondere expertise in erfpacht, bouw, vergunningen, huur, en de aan- en verkoop van vastgoed. Ze adviseren bedrijven, overheden, belangengroepen en particulieren, en staan hen bij in onderhandelingen en juridische procedures. De advocaten van Corten De Geer bieden helder en begrijpelijk advies, waarbij altijd het belang van de cliënt voorop staat. Soms vraagt dit om bemiddeling, soms om gerechtelijke procedures. Ongeacht de gekozen strategie kunt u vertrouwen op de toegewijde en vastberaden professionals van Corten De Geer. Ze beschikken over diepgaande kennis en hebben het beste met u voor.

Meer Informatie
Amsterdam Noord
Veem Advocaten

Veem Advocaten

Op de grens van stadsdeel Oost, aan de IJhaven, is dit algemeen kantoor van samenwerkende advocaten gevestigd. De advocaten hebben ieder een aantal rechtsgebieden waar zij de voorkeur aan geven en zich bij voorkeur mee bezighouden, maar zijn stuk voor stuk sterk als generalist. Aspecten van de sociale advocatuur, zoals het vreemdelingenrecht, het strafrecht en het sociaal zekerheidsrecht, worden aangeboden, maar ook familierecht, arbeidsrecht en huurrecht zijn aandachtsgebieden. De dienstverlening kenmerkt zich door voorafgaande afspraken en flexibiliteit, goede en regelmatige communicatie met de cliënt, goede reactietijden voor inzet wanneer er daar noodzaak toe mocht ontstaan en eerlijkheid over de rechtspositie en opties van de cliënt. De ervaring en het algemene karakter van de praktijk, maken dat risico’s en uitdagen snel herkend worden en adviezen gegeven kunnen worden die de cliënt beschermen en vooruit helpen, zonder strikt aan rechtsgebieden gebonden te blijven.

Meer Informatie
Amsterdam Noord
Advocaten Amsterdam Noord

Advocaten Amsterdam Noord

Zoals de naam duidelijk aangeeft, is Advocaten Amsterdam Noord een advocatenkantoor in Amsterdam Noord. Met lange ervaring op een ruim aantal rechtsgebieden, heeft het kantoor zich op natuurlijke wijze ontwikkeld tot specialist op een deel daarvan en tegelijkertijd de sterke basis van de algemene rechtspraktijk weten te behouden. De rechtsgebieden waarbinnen specialisaties ontstaan zijn, zijn het arbeidsrecht, huwelijksvermogensrecht, letselschade- en aansprakelijkheidsrecht en mediation. De advocaten hebben decennia ervaring en zijn aangesloten bij specialistenverenigingen op hun vakgebied.

Meer Informatie