Advocatenkantoren Amsterdam Oost

In het bruisende Amsterdam Oost zijn diverse advocatenkantoren gevestigd die gespecialiseerde juridische dienstverlening bieden aan zowel particulieren als bedrijven. Deze advocatenkantoren in Amsterdam Oost hebben een uitgebreide expertise op verschillende rechtsgebieden en staan bekend om hun professionele en betrokken aanpak. Met hun locaties in Amsterdam Oost zijn deze advocatenkantoren goed bereikbaar voor cliënten in de regio. Ze bieden juridische ondersteuning en advies op uiteenlopende terreinen, zoals familierecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en strafrecht. De advocatenkantoren in Amsterdam Oost beschikken over ervaren advocaten die zich inzetten om de belangen van hun cliënten te behartigen. Ze hebben diepgaande kennis van het Nederlandse rechtssysteem en begrijpen de complexiteit van juridische vraagstukken. Ze bieden op maat gemaakte oplossingen en streven naar optimale resultaten voor hun cliënten. Met een persoonlijke en betrokken aanpak zorgen deze advocatenkantoren ervoor dat cliënten zich gehoord en begrepen voelen. Ze bieden deskundig advies, voeren procedures indien nodig en staan klaar om juridische problemen op te lossen. Of het nu gaat om een geschil, juridisch advies of het opstellen van contracten, de advocatenkantoren in Amsterdam Oost leveren hoogwaardige juridische diensten met oog voor de specifieke behoeften van hun cliënten.

Amsterdam Oost
Van Doorn CS Advocaten

Van Doorn CS Advocaten

Van Doorn cs Advocaten is een gevestigd middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam Oost (Indische Buurt.) Met een team van tien advocaten bieden zij al decennia lang hoogwaardige juridische dienstverlening aan particulieren. Het kantoor heeft een rijke geschiedenis, eerst gehuisvest in de voormalige Gerardus Majellakerk aan de Batjanstraat van 1994 tot 2011, en sinds 1 januari 2011 zijn zij gevestigd in de historische opzichterswoning van het hoofdrioolgemaal aan de Zeeburgerdijk 50. Bij Van Doorn cs Advocaten staan betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en klantgerichtheid centraal. Zij luisteren naar uw wensen en verstrekken eerlijke juridische adviezen die aansluiten bij uw behoeften. De advocaten binnen het kantoor hebben zich gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht, huur- en woonrecht, personen- en familierecht, jeugdrecht, strafrecht en sociaal zekerheidsrecht. Daarnaast bieden zij ook bijstand aan slachtoffers in strafzaken. Bij Van Doorn cs Advocaten kunt u rekenen op deskundigheid, ervaring en een persoonlijke benadering. Zij staan klaar om u te helpen met uw juridische vraagstukken en uw belangen te behartigen met de hoogste professionaliteit.

Meer Informatie
Amsterdam Oost
Advokatenkollektief Oost

Advokatenkollektief Oost

Het advokatenkollektief is qua cultuur en geschiedenis een sociaal ingesteld samenwerkingsverband van advocaten, dat de maatschappelijke rol van de advocaat en het recht op rechtsbijstand van iedere burger, erkent en respecteert. Vanuit het kantoor in stadsdeel Oost, zetten de advocaten zich in voor particulieren, goede doelen en sociaal voelende ondernemers, die behoefte hebben aan rechtsbijstand. Door de tijden heen heeft het kantoor specialisatie ontwikkeld op het gebied van ambtenarenrecht, arbeidsrecht, familierecht, jeugdrecht, schuldsanering, faillissementsrecht, bestuursrecht, sociaal zekerheidsrecht, vreemdelingenrecht en strafrecht. Daarnaast kunnen studenten terecht voor advies en procedures die te maken hebben met studiefinanciering en huisvesting. Sociaal voelend, deskundig en doortastend vecht het advokatenkollektief voor de rechten en belangen van cliënten. Daarbij kan de cliënt rekenen op de passie, ervaring en het onderling vertrouwen van een hecht team achter zich.

Meer Informatie
Amsterdam Oost
Prakken d’Oliveira

Prakken d’Oliveira

Prakken d’Oliveira is zelfs in het internationaal rechtelijk bijzonder Nederland, een uniek kantoor in iedere zin van het woord. Het kantoor is gevestigd in Amsterdam Oost. Het kantoor is gebouwd rondom een geloof in advocatuurlijke waarden, maar bovenal mensenrechten en is betrokken bij de meest spraakmakende internationaal rechtelijk zaken. Het kantoor heeft ervaring met procedures bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, de verschillende verdrag comités van de Verenigde Naties en andere internationale organisaties. Daarnaast staan de advocaten zowel slachtoffers als verdachten bij in nationale en internationale procedures met een mensenrechten aspect, ondanks politiek- of media gevoeligheid. Het kantoor heeft expertise op de rechtsgebieden waar mensenrechten van bijzondere betekenis zijn, zoals het strafrecht, vreemdelingenrecht, Europees recht, internationaal recht en aansprakelijkheidsrecht. Daarnaast adviseert het kantoor desgewenst internationale organisaties en ondernemingen op het gebied van business and human rights en heeft zij daarbinnen bijzondere kennis en ervaring waar het conflictgebieden en de uitdagingen die daar omtrent spelen, betreft.

Meer Informatie
Amsterdam Oost
Gimbrère Amsterdam

Gimbrère Amsterdam

Gimbrère is een jong en groeiend advocatenkantoor in Amsterdam Oost en beschikt over advocaten die de bewegende markt, groeiende industrie en technologische ontwikkelingen begrijpen, doormaken en verwelkomen. Via een nauwe samenwerking met een vestiging in Spanje kan het kantoor doortastend en stipt juridische bijstand verlenen. Begrip van actuele ontwikkelingen binnen het ondernemen zoals start ups, innovatieve samenwerkingen, minder locatiegebonden werken en ondernemen en ruime ervaring met de traditionele ondernemingsvormen en uitdagingen voor familiebedrijven of ondernemers in persoonlijke sfeer, zorgen voor een brede dekking als het op dienstverlening aan ondernemers aankomt. De diversiteit en kwaliteit van een energiek team, zorgen voor een prettige ervaring en een basis van begrip voor de cliënt, met slechts die noodzakelijke formaliteiten die de wet verplicht stelt. Gimbrère staat voor begripvolle en begrijpelijke advocatuur met specialisaties in het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en beslag en executie procedures.

Meer Informatie