Advocatenkantoren Amsterdam Centrum

In het bruisende hart van Amsterdam bevinden zich diverse advocatenkantoren die hoogwaardige juridische diensten leveren aan een breed scala aan cliënten. Deze advocatenkantoren in Amsterdam Centrum staan bekend om hun expertise, professionaliteit en persoonlijke benadering. Met hun strategisch gelegen kantoorpanden in het centrum van de stad zijn deze advocatenkantoren gemakkelijk bereikbaar voor zowel nationale als internationale cliënten. Ze bieden juridische ondersteuning en advies op verschillende rechtsgebieden, waaronder ondernemingsrecht, arbeidsrecht, familierecht en strafrecht. De advocatenkantoren in Amsterdam Centrum hebben een diepgaande kennis van het Nederlandse rechtssysteem en beschikken over ervaren en gespecialiseerde advocaten die hun cliënten met expertise bijstaan. Ze begrijpen de unieke uitdagingen en behoeften van hun cliënten en streven naar het behalen van optimale juridische resultaten. Daarnaast bieden deze kantoren een persoonlijke en op maat gemaakte dienstverlening, waarbij ze nauw samenwerken met hun cliënten om hun belangen te behartigen. Of het nu gaat om juridisch advies, onderhandelingen of vertegenwoordiging in de rechtszaal, de advocatenkantoren in Amsterdam Centrum staan klaar om hun cliënten op professionele wijze te ondersteunen en te adviseren.

Amsterdam Jordaan, Amsterdam Centrum

Flinck Advocaten

Flinck Advocaten is een team van gespecialiseerde advocaten in de Jordaan, die bekend staan als ‘Specialisten in procederen’. Ze onderscheiden zich door hun focus op het vinden van oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke situatie. Maatwerk is voor hen de standaard. Het advocatenkantoor bestaat uit een diverse groep advocaten met expertise in verschillende rechtsgebieden. Als u een geschil of juridische procedure heeft, staat een ondernemingsrecht advocaat klaar om u verder te helpen. Als u behoefte heeft aan een gespecialiseerde advocaat voor het incasseren van geldvorderingen, kunt u ook bij hen terecht. Hun vastgoedrecht advocaten zijn gespecialiseerd in koop en verkoop, en hebben ruime ervaring met huur- en verhuurkwesties voor zowel woningen als winkelruimtes. Als u failliet bent verklaard of een faillissement wilt voorkomen, kunt u rekenen op de expertise van een advocaat faillissementsrecht van Flinck Advocaten. Ze helpen u graag bij geschillen met curatoren of andere faillissementsgerelateerde zaken. Flinck Advocaten beschikt over gespecialiseerde kennis op het gebied van onder andere bodemprocedures, conservatoir of executoriaal beslag, executie, faillissementsaanvragen, incassotrajecten, kort gedingen en sommaties. Bij Flinck Advocaten kunt u vertrouwen op de expertise en toewijding van hun team, dat altijd klaarstaat om u professioneel juridisch advies en begeleiding te bieden.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Beer Advocaten

Beer Advocaten

Beer Advocaten zijn gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht en personenschade, inclusief letselschade en schade na overlijden. Doordat zij zich volledig toespitsen op dit rechtsgebied, kunnen zij hoogwaardige juridische bijstand bieden. Een integraal onderdeel van hun werkwijze is intercollegiaal overleg. Ze hechten veel waarde aan voortdurende bijscholing en hebben het rechtsgebied Letselschaderecht geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Hierdoor zijn zij verplicht elk jaar minimaal tien opleidingspunten op dit gebied te behalen. Medische kennis en expertise zijn onmisbaar bij de behandeling van letselschade- en overlijdensschadezaken. Het is essentieel om de gevolgen van een incident adequaat vast te stellen en de korte- en langetermijnconsequenties te onderzoeken. Om hoogwaardige en effectieve dienstverlening te kunnen bieden, beschikt Beer advocaten over een eigen medisch adviesteam. Deze artsen hebben een achtergrond als huisarts, verzekeringsarts of zijn werkzaam in een ziekenhuis. Het medisch adviesteam is gemakkelijk raadpleegbaar, aangezien het adviesbureau volledig geïntegreerd is in het advocatenkantoor. Indien nodig, zoals bij medische fouten, schakelen zij ook de hulp in van externe experts. Een groot aantal advocaten is lid van de twee specialisatieverenigingen binnen hun vakgebied, namelijk de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade (ASP) en de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Daarnaast zijn de advocaten lid van verschillende beroepsorganisaties, waaronder de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), Nederlandse Juristen Vereniging (NJV), Nederlandse Juristen Comité voor de Mensenrechten (NJCM) en de Nederlandse Vereniging van Mediators in de Verzekeringsbranche (NVMV).

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Van Der Steenhoven Advocaten

Van Der Steenhoven Advocaten

Vanuit het advocatenkantoor gevestigd in stadsdeel Centrum drijven de medewerkers bij Van Der Steenhoven een gevarieerde, middelgrote advocatenpraktijk, gericht op duurzame relaties met cliënten, met het oog op belangenbehartiging en oplossingen. De advies- en procesrechtelijke praktijk bereidt de advocaten, met een gevarieerde en specialistische achtergrond, voor op ieder onderdeel van het vak, zodat zij de cliënt optimaal weten te begeleiden en ontzorgen. In het bijzonder heeft het kantoor specialismen ontwikkeld in het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en intellectueel eigendomsrecht. De omvang van het kantoor laat specialisatie en samenwerking op een overzichtelijke schaal toe, met voldoende tijd, aandacht en rechtstreeks contact ter beschikking van de cliënt, die telkens makkelijk het aanspreekpunt per dossier weet te benaderen. Via betrokkenheid bij specialisatie verenigingen en publicaties, ontwikkelen de advocaten zich breed. Gevarieerde talenkennis, een blik naar buiten en diversiteit maken het kantoor een interessante optie voor ondernemers met een brede blik en voor buitenlandse cliënten. Cliënten kunnen van tijd tot profiteren van onderwijs, verzorgd door de advocaten en bedoeld als moment van kennisoverdracht en preventieve informatieverstrekking.

Meer Informatie
Amsterdam Jordaan, Amsterdam Centrum
Advocatenkantoor Seegers & Lebouille

Advocatenkantoor Seegers & Lebouille

Vanuit een kantoor gelegen in het westelijk gedeelte van stadsdeel Centrum, bieden de advocaten van het kantoor Seegers & Lebouille rechtsbijstand in een gevarieerde, generalistische praktijk. De werkwijze kenmerkt zich door rechtstreeks contact, korte lijnen en een warm welkom aan ieder type cliënt. Rechtstoegang en betaalbare, kwalitatieve rechtshulp behoren tot de kernwaarden van het kantoor, dat advocaten met een diverse achtergrond, maar een gedeeld enthousiasme voor het recht, samen bindt. De rechtsgebieden verschillen van aansprakelijkheidsrecht, ambtenarenrecht, arbeidsrecht, fiscaal recht, bestuursrecht, burgerlijk procesrecht, contractenrecht, consumentenrecht, insolventierecht, vastgoedrecht, jeugd- en jeugdstrafrecht, tuchtrecht, ondernemingsrecht, tot personen- en familierecht, sociaal zekerheidsrecht, verschillende aspecten van het strafrecht en vreemdelingenrecht. De advocaten zetten zich met evenveel toewijding in voor particulieren als voor het klein, midden- en grootbedrijf. Door variatie aan advies- en proceservaring, hebben de advocaten een ruim juridisch en procedureel inzicht ontwikkeld, wat hun in staat stelt scherpe inschattingen te maken, ten voordele van de cliënt.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Van Der Woude de Graaf

Van Der Woude de Graaf

Van Der Woude de Graaf werd in 1977 opgericht en is thans gevestigd in stadsdeel Centrum. Het middelgroot Amsterdams advocatenkantoor richtte zich aanvankelijk op de particulier en de sociale advocatuur. Via geleidelijke ontwikkeling en organische groei, ontwikkelde het kantoor zich tot een advocatenkantoor waar de particulier nog steeds terecht kan, maar waar daarnaast ook ondernemingen en organisaties met allerlei rechtsvormen en ideële of materiële belangen voor specialistische kennis van verschillende rechtsgebieden terecht kunnen. De maatschappelijke grondslag leeft nog steeds, maar de hedendaagse advocatuur vereist samenwerking en diepgaande kennis op een beperkt aantal rechtsgebieden per advocaat, om zodoende hoogstaande rechtsbijstand te kunnen verlenen. Er wordt samengewerkt in praktijkgroepen, die ingedeeld zijn met affiniteit voor een rechtsgebied en naar behoefte van de cliënten die daarmee te maken krijgen. De praktijkgroepen gezondheidsrecht, grondrechten, sociaal zekerheidsrecht, strafrecht en vreemdelingenrecht vormen de basis van die samenwerkingsstructuur, maar bevatten voorts advocaten die aan een gedeelde cassatiepraktijk werken. Via specialistenverenigingen en publicaties dragen de advocaten verbonden aan het kantoor verder breder bij aan de wetenschappelijke diepgang en vakinhoudelijk debat binnen de beroepsgroep. Cliënten waarderen de onafhankelijke belangenbehartiging van het kantoor tegenover overheden of marktpartijen met een invloedrijke positie.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Abeln Advocaten

Abeln Advocaten

Abeln Advocaten is gevestigd in stadsdeel Centrum aan de Herengracht. Het kantoor richt zich op commerciële advocatuur met een specialistische aanpak, met een focus op contractenrecht, ondernemingsrecht, vastgoed, arbeidsrecht, medezeggenschap en insolventie. Het kantoor biedt ook incassodiensten aan. Met een vergaande geschiedenis, bijbehorende ervaring en cultuur en een bewust gekozen omvang die specialisatie, persoonlijk contact en hechte samenwerking waarborgt, is Abeln een zakelijk dienstverlenend ingesteld kantoor dat zich richt op ondernemingen van iedere omvang. Nauw contact met advocaten in andere landen garandeert efficiënt internationaal handelen, waar vereist. Alle advocaten zijn onderlegd en actief in zowel de advies- als de procespraktijk en werken onafhankelijk in het belang van de cliënt. Het kantoor is dynamisch en door en door Amsterdams. Het karakter en de persoonlijkheid van zowel kantoor als de individuele advocaten zijn bekend binnen heel Nederland en de aanpak spreekt een uiteenlopende groep ondernemers aan.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
BachmannLaw Advocatenkantoor

BachmannLaw Advocatenkantoor

Op de grens tussen stadsdeel Westpoort en stadsdeel Centrum is het kantoor van BachmannLaw gevestigd. Het familiekantoor richt zich in hoofdzaak op het aansprakelijkheidsrecht, letselschade, ondernemingsrecht, de incassopraktijk, insolventierecht, reorganisaties en het vastgoedrecht. Begrip van de horecasector en ervaring met het bijstaan van de bijzondere cliënten die daarbinnen ondernemen, hebben een niche ontwikkeld voor de advocaten van BachmannLaw. De incassopraktijk wordt ingericht met het oog op een effectieve incasso- en debiteurenadministratie voor de cliënt, waarin al vroeg onregelmatigheden gesignaleerd en gecorrigeerd kunnen worden. BacmannLaw toetst de gehanteerde contracten en standaarden, licht de onderneming door en adviseert op rechts- en samenwerkingsvormen. Daarnaast bestaat er een warm contact met advocatenkantoren in Argentinië, Australië en China en de Verenigde Staten wat ten volste ingezet kan worden voor de Nederlandse cliënt die internationale belangen heeft binnen deze jurisdicties. Cliënten met een gezonde internationale groeiambitie voelen zich welkom bij de persoonlijke dienstverlening die BachmannLaw kan bieden en het contactveld dat zij kan vergroten, met bewaking van de risico’s en belangen van de cliënt op de voorgrond.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Van der Meij Advocaten

Van der Meij Advocaten

Het kantoor is gevestigd in stadsdeel Centrum en houdt zich bezig met onder meer aansprakelijkheidsrecht ambtenarenrecht, arbeidsrecht, contractenrecht, huurrecht, letselschade, ondernemingsrecht, personen- en familierecht. De advocaten zijn lid van specialisten verenigingen, zoals de Vereniging van Jeugdrechtadvocaten Amsterdam, Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en verzorgen wekelijks een gratis inloopspreekuur. Het kantoor heeft gekozen voor een omvang en groei ambitie die kwaliteit en persoonlijk contact met de cliënt centraal houden en het karakter en de identiteit waarborgen. Mede vanwege die bewuste aanpak weten particulieren zich verzekerd van rechtsbijstand in aangrijpende situaties waar het financieel belang alleen de advocaten die geloven in een maatschappelijke kant van het vak trekt, zoals BKR correcties, verklaring omtrent gedrag en rijbevoegdheid perikelen. Een karakteristiek kantoor, met een deskundig en toegewijd team dat zich inzet voor resultaten die er toe doen.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Defares

Defares

Vanuit de vestiging in Stadsdeel Centrum, voert Defares een specialistische praktijk gericht op het mededingingsrecht. Met unieke ervaring in advies- en proceswerk op gebied van mededingingsrecht voor een aantal industrieën, waaronder voeding, telecommunicatie, landbouw en retail weet het kantoor zich te onderscheiden door haar mate van deskundigheid en kwalitatieve dienstverlening.

De bedrijfseconomische behoeften en doelstellingen van cliënten worden grondig geanalyseerd en de advocaten van Defares proberen een partner te zijn van de ondernemer bij het navigeren van het dicht stelsel aan regelgeving op het gebied van mededinging. Daarbij kunnen cliënten rekenen op een aaneenschakeling van expertise en ervaring, door de advocaten opgedaan binnen de wetenschap en de grootste advocatenkantoren van Nederland.

Daarnaast is het levensmiddelenrecht een bijzondere niche en zetten enkele advocaten van het kantoor zich daarvoor in door oprichting van een nieuwe specialisatievereniging op dat gebied, wat naast kennis van de diepgaande expertise, verder blijk geeft van de ondernemende houding van de advocaten binnen dit jong en dynamisch kantoor. Verder zijn alle terreinen van het steeds prominenter wordend Europees recht, binnen het bereik van de advocaten van Defares.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Flex Advocaten

Flex Advocaten

Dit kantoor, gevestigd aan de Keizersgracht in stadsdeel Centrum, richt zich met volledige en veilige digitale dossier inzage voor cliënten, transparantie en intensieve focus op contactmomenten op de zakelijke advocatuur, met als aandachtsgebieden het aanbestedingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht fiscaal recht en ondernemingsrecht. Jarenlange ervaring in de advocatuur en het bedrijfsleven hebben de advocaten gevormd tot oplossingsgerichte sparringpartners voor ondernemers, met een meta juridische benadering. Voor het aanbestedingsrecht houdt dat bijvoorbeeld in het gezamenlijk doorlichten van een bestek, met oog op zowel de juridische als de technische aspecten, voorbereiding op kort geding procedures als de aanbestedende dienst onvoldoende zorgvuldigheid in acht neemt bij het traject ten nadele van de cliënt of bijstand verlenen aan aanbestedende diensten zelf. De ervaring van de betrokken partners in het bedrijfsleven sluit verder aan op de specialisatie in insolventierecht. Samenwerking met vaste partners in aangrenzende disciplines zorgen voor voldoende reikwijdte als het aankomt op realiseren van de visie en ambities van cliënten en risico signalering door middel van legal scans.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Blumstone Advocaten

Blumstone Advocaten

In een kantoor aan de Herengracht in stadsdeel Centrum is dit middelgroot Amsterdams kantoor gevestigd, met een brede variatie aan expertise, maar sterke vertegenwoordiging in vastgoed, milieu en infrastructuur. De partners hebben ervaring opgedaan bij grote Nederlandse en internationale kantoren en hebben veel ervaring met werken aan Publiek Private Samenwerkingen, begeleiding van overheden, bouwcombinaties, ontwikkelaars en zijn als deskundigen lid van verschillende specialistenverenigingen. Naast de vastgoed cluster, zijn ondernemingsrecht en insolventierecht vakgebieden waar de advocaten ruime specialisatie in opgebouwd hebben en naast hun werk voor cliënten over publiceren en in doceren. Voor arbeidsrecht kunnen zowel werkgevers als werknemers bij het kantoor terecht. Een strategische combinatie van ervaren advocaten en jonge, energieke en snel groeiende advocaten, zorgt voor de mogelijkheid van variatie in tarifering, met een gepaste werkverdeling die het belang van de cliënten ten goede komt en aanbod aan alle type cliënten mogelijk maakt. Een moderne kantoororganisatie, goede reactietijd en focus op bereikbaarheid, maken dit een kantoor van de huidige tijd.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Stek Advocaten

Stek Advocaten

In stadsdeel centrum is dit onafhankelijk, origineel, creatief kantoor gevestigd, dat niet weg te denken is uit het Amsterdamse rechtsverkeer. Met specialisaties in ondernemingsrecht, commerciële contracten, herstructureringen franchise recht en niches zoals luchtvaart financiering, windenergie, milieurecht, private equity biedt het kantoor zakelijke dienstverlening op een internationaal niveau. De partners en oprichters zijn veelal afkomstig uit de top van het bedrijfsleven en de commerciële advocatuur. Het dynamisch kantoor biedt een goede variatie aan ervaren deskundigen en energieke starters met een diverse en uitstekend gekwalificeerde achtergrond met toekomstgerichte dienstverlening. Het kantoor wordt internationaal erkend door zowel cliënten als in vakpublicaties.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Cleber Advocaten

Cleber Advocaten

Het kantoor is een specialistisch nichekantoor, opererend vanuit stadsdeel centrum, dat zich in het kader van optimale dienstverlening, bewust enkel toelegt op een beperkt aantal aandachtsgebieden. In het bijzonder hebben de overname-, insolventie-, herstructurerings- en financieringspraktijk de voorkeur. De daartoe behorende rechtsgebieden en aangrenzende disciplines zoals vennootschapsrecht, contractenrecht, fiscaal recht, corporate litigation. De structuur en focus van het kantoor maken begeleiding bij complexe transacties mogelijk. De advocaten vullen elkaar qua ervaring en interesses aan, zodat startups, middelgrote en grote Nederlandse en internationale bedrijven voor hun behoeftes binnen de aandachtsgebieden bij het kantoor terecht kunnen. De advocaten zijn meertalig en toegankelijk voor internationale cliënten. Behalve het voeren van traditionele procedures en het geven van adviezen, kunnen de advocaten van dienst zijn met begeleiding bij alternatieve geschilbeslechting, zij het (internationale) arbitrages, bindende advies fora of business mediation. De advocaten publiceren in verschillende Nederlandse en internationale vakliteratuur. Gezien de aandachtsgebieden richt het kantoor zich veelal op het segment midden- en grootbedrijf.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Switch Legal Advocaten

Switch Legal Advocaten

Het kantoor is gevestigd in het stadsdeel centrum en voert een algemene rechtspraktijk, gericht op een breed en gevarieerd publiek. Een divers team van advocaten, met een gevarieerde achtergrond, behartigt middels de proces- en adviespraktijk de belangen van cliënten op een breed spectrum aan rechtsgebieden. Brede talenkennis, een gevarieerde achtergrond, toelating tot meerdere advocaten jurisdicties (België, New York) en een samenwerkingsverband gebaseerd op zelfstandigheid en onafhankelijkheid, vergroten verder de hoeveelheid aan mogelijkheden voor cliënten. De visie van het kantoor is dat een ieder recht heeft op rechtsbijstand en kwalitatieve juridische dienstverlening. De samenwerking laat naast het gegarandeerd algemeen karakter van de praktijk, specialisaties toe op het gebied van outsourcing, vreemdelingenrecht, bestuursrecht, IT recht, ondersteuning van het middel-/kleinbedrijf, technologie en burgerlijk procesrecht.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Dingemans VanDerKind Advocaten

Dingemans VanDerKind Advocaten

In het stadsdeel centrum, nabij de Amstel, is dit kantoor gevestigd, dat begin jaren 2000 opgericht werd door de naamgevers, die zelf daarvoor in de advocatuur begonnen bij grote internationale advocatenkantoren. De advocaten hebben zich gespecialiseerd op verschillende vakgebieden door middel van jarenlange, unieke ervaring en postdoctorale opleidingen. Zij publiceren en maken deel uit van de redactie van vakbladen, zijn lid van specialistenverenigingen en worden in de internationale ranglijsten erkend. Met name op het gebied van arbeidsrecht, ambtenarenrecht, medezeggenschapsrecht en sociaal verzekeringsrecht onderscheidt het kantoor zich. Als kantonrechter-plaatsvervanger, adviseur van directies, ondernemingsraden en besturen, krijgen de advocaten binnen het team verschillende kanten van de rechtspraktijk te zien. De toewijding aan het arbeidsrecht, de aangrenzende rechtsgebieden en disciplines en het uniek begrip van de bedrijfsvoering en de belangen van cliënten, maken het kantoor naast dienstverlener en procesgemachtigde een waardevolle adviespartner bij het oplossen van uitdagingen en het vaststellen van beleid. Het kantoor verzorgt zelf onderwijsmomenten en onderhoudt een vast en specialistisch netwerk waar het verwante expertises betreft. De visie van het kantoor is gecontroleerde groei, waarborging van kwaliteit en focus op de aandachtsgebieden.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
SOLV Advocaten

SOLV Advocaten

In stadsdeel Centrum bevindt zich het kantoor van dit innovatieve nichekantoor, dat zich richt op technologie, media en communicatie. Met een sterke geschiedenis en basis in het intellectueel eigendomsrecht, een voorliefde voor innovatie en toekomstige ontwikkelingen, zowel op het gebied van recht, ondernemerschap als de daaraan verwante vaardigheden en technieken, voert het kantoor een praktijk voor cliënten die zich bezighouden met baanbrekende concepten, technologie en wijze van ondernemen. De organisatie van het kantoor is dan ook veel meer gericht op de behoeften en concepten van cliënten, dan op traditionele verdeling naar rechtsgebied. De advocaten begeleiden cliënten die actief zijn op gebieden als automatisering, aanbestedingen, cloud computing, cloud storage, SaaS, ASP, design, gaming & gambling, mobile software (inclusief open source licenties), startups en e-commerce. Ondernemers worden begeleid bij het gehele scala aan intellectueel eigendomsrechten en het onderhouden van dergelijke portfolio’s aan auteursrechten, merken, licenties en octrooien. Mediarecht maakt ook een belangrijk onderdeel uit, zowel traditionele publicatievormen als nieuwe media. Ook behandelt SOLV rechtsvraagstukken over reclame, Europese regelgeving en compliance. SOLV is initiatiefnemer en ondersteuner van Clinic, de rechtswinkel voor vragen over Technologie, Media en Communicatie. Samen met rechtenstudenten en collega advocaten van de meest innovatieve kantoren, worden startups en particulieren bijgestaan.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Advocatenkantoor Madern

Advocatenkantoor Madern

Madern is een klein advocatenkantoor in Amsterdam Centrum, grenzend aan stadsdeel Zuid. Arbeidsrecht, huurrecht, personen- en familierecht, sociaal verzekeringsrecht, strafrecht, vreemdelingenrecht en de incassopraktijk vormen onderdeel van de algemene activiteiten van het kantoor. Met name op het gebied van vreemdelingenrecht heeft het kantoor veel ervaring en expertise. De cliënt ziet zich verzekerd van persoonlijke betrokkenheid en toegankelijke rechtshulp.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
LXA Amsterdam B.V.

LXA Amsterdam B.V.

LXA Amsterdam is een middelgroot, full service advocatenkantoor in Amsterdam Centrum en georganiseerd aan de hand van inhoudelijke dienstverlening. Er wordt samengewerkt met vestigingen in ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. De aandachtsgebieden waar de advocaten zich op richten, zijn arbeidsrecht, de overnamepraktijk, algemeen en procesrechtelijk ondernemingsrecht, IT, franchise, intellectueel eigendom, vastgoed, commerciële contracten, bestuursrecht, insolventies en herstructureringen, en startups. Een bijzonder aandachtsgebied is asbest, waarin het kantoor gespecialiseerd is en rijke ervaring en expertise in heeft die zowel de civiel- als bestuursrechtelijke kant omvat. LXA begrijpt dat organisaties op zoek zijn naar begrip van complexe materie, oplossingen van uitdagingen en kansen binnen een veranderende omgeving. Het zijn van een betrouwbare partner bij keuzes en het vinden van oplossingen is de hoogste ambitie van de advocaten van LXA Amsterdam en drijft hun werkwijze. De advocaten hebben veel en gevarieerde ervaring opgedaan bij de grote Nederlandse advocatenkantoren, bij de rechterlijke macht en in de eigen transactie-, proces- en adviespraktijk. Verder hebben zij hun expertise uitgebreid middels post academische opleidingen en lidmaatschappen bij specialistenverenigingen en breidt het kantoor zich uit door dynamisch en uiterst gekwalificeerd talent aan te trekken.

Meer Informatie