Advocatenkantoren Amsterdam West

In Amsterdam West zijn diverse advocatenkantoren gevestigd die een breed scala aan juridische diensten bieden. Deze kantoren hebben advocaten met verschillende specialisaties en expertisegebieden om cliënten te adviseren en vertegenwoordigen in uiteenlopende juridische kwesties. Advocatenkantoren in Amsterdam West kunnen bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht, familierecht, strafrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht, huurrecht, intellectueel eigendomsrecht en nog veel meer. Ze kunnen particulieren, bedrijven en organisaties bijstaan in geschillen, juridisch advies geven, contracten opstellen, procedures voeren en onderhandelingen voeren namens hun cliënten. De advocatenkantoren in Amsterdam West streven ernaar om hoogwaardige juridische diensten te leveren, waarbij ze nauw samenwerken met hun cliënten om de beste resultaten te behalen. Ze hebben diepgaande kennis van de Nederlandse wet- en regelgeving en kunnen hun cliënten voorzien van deskundig en op maat gemaakt juridisch advies.

Amsterdam West
In-House Lawyer

In-House Lawyer

In-House Lawyer is een dynamische samenwerkingsverband van enthousiaste, zelfstandige advocaten, opererend vanuit het kantoor gevestigd in stadsdeel West. Een keer per week biedt het kantoor een inloopspreekuur voor kwesties op het gebied van contractenrecht, huurrecht, personen- en familierecht. Dit zijn tevens de belangrijkste specialisaties van het kantoor, dat daarnaast de kennis van betrokken en goed geïnformeerde, onafhankelijke generalisten bereikbaar maakt. De kernwaarden zijn een focus op oplossingsgerichte communicatie en benadering van ieder dossier, ervaren en kwalitatieve juridische dienstverlening en onafhankelijkheid. Het kantoor is toegankelijk, internationaal, inclusief en divers. Middels talenkennis en een internationale blik, worden internationale cliënten en cliënten met internationale belangen goed vertegenwoordigd. Het kantoor gelooft in samenwerking en verdere groei.

Meer Informatie
Amsterdam West
Ramdhan Advocaten

Ramdhan Advocaten

Op de rand van stadsdeel Nieuw West, aan de grens met Centrum, is het internationaal georiënteerd familiekantoor van Ramdhan Advocaten gevestigd. Het kantoor heeft een bijzondere expertise en een breed netwerk ter zake de jurisdicties Suriname en Cuba. De aandachtsgebieden van de advocaten verbonden aan het kantoor zijn de cassatiepraktijk, bestuursrecht, civiel recht, ondernemingsrecht, strafrecht, aansprakelijkheidsrecht, internationaal handelsrecht met bijzondere kennis van de toepasselijke verdragen en internationale organisaties, intellectueel eigendomsrecht. De advocaten begeleiden regelmatig grote transacties of toegang tot de Surinaamse of Cubaanse markt en vice versa, met begeleiding in het contact met lokale partners, overheden, vertegenwoordiging, vergunningen en regelgeving. Het kantoor stelt de individuele cliënt centraal, maar staat voorts open voor ondernemers en ondernemingen. Daarnaast heeft kantoor ruime ervaring met offshore cliënten of cliënten die offshore faciliteiten willen benutten.

Meer Informatie
Amsterdam West
Phijffer Gardenbroek Van Huet Advocaten

Phijffer Gardenbroek Van Huet Advocaten

Aan de Lairessestraat in stadsdeel Centrum is dit samenwerkend collectief aan zelfstandige advocaten, met eigen expertises, maar onderling overleg, gevestigd. Vastgoed- en huurrecht zijn raakvlakken voor de advocaten onderling, maar waar de ene zich verder toelegt op horeca, ligt de nadruk van de ander wat meer op vastgoedtransacties, terwijl een bijzondere niche voor een derde weer begrafenissen, crematie en lijkbezorgingen betreft. Het betreft een kleurrijke praktijk die gevoerd wordt in een karakteristiek kantoor. Alle advocaten delen verder expertise op een aantal aandachtsgebieden: handelsrecht, contractenrecht en zoals eerder omschreven, de vele facetten van het vastgoedrecht. Van vergunningen, tot bouw, ontwikkeling en verhuur vallen onder de genoemde facetten. Zowel zakelijke clienten als particulieren zijn welkom om te profiteren van de expertise en de decennia aan ervaring die de advocaten opgebouwd hebben. Onafhankelijkheid en inzet voor cliënten behoren tot de kernwaarden van het kantoor en de individuele advocaten.

Meer Informatie
Amsterdam West
Brinkhof Advocaten

Brinkhof Advocaten

Het kantoor voert de praktijk vanuit het concept van innovatie en vernieuwing. In verband hiermee ligt de nadruk sterk op de specialiteiten telecommunicatie, media, internet, intellectueel eigendom, octrooien en medische technologie. De gemengde proces- en adviespraktijk zorgt voor een op ervaring gebaseerde kijk, die clienten kan behoeden, begeleiden en voordelen kan brengen bij het maken van keuzes over de toekomst. Zowel nationaal als internationaal wordt waar nodig geprocedeerd of bijstand verleend bij alternatieve conflictbeslechting, onder meer over auteursrechten, merkrechten, privacy, licenties, software, mededinging, outsourcing, regelgeving op nationaal en regionaal niveau. Daarnaast is het kantoor sterk in commerciële contracten, due diligence onderzoek en de overname praktijk. De geprefereerde tariefstructuur is een tijd gebaseerd honorarium, met op maat vast te stellen uurtarieven. Het kantoor is gevestigd in stadsdeel centrum en beschikt naast een team van advocaten ook over merk- en octrooigemachtigden. De advocaten zelf, hebben naast juridische expertise en proceservaring, in het bedrijfsleven en via commissariaten verschillende perspectieven meegekregen die bijdragen aan de vormgeving van het kantoor en beslissingen bij het adviseren en procederen. Naast proces- en advieswerkzaamheden voor cliënten, leggen de advocaten zich toe op onderzoek en publiceren.

Meer Informatie