Advocatenkantoren Amsterdam Zuid

In het chique en prestigieuze Amsterdam Zuid zijn diverse gerenommeerde advocatenkantoren gevestigd. Deze kantoren bieden gespecialiseerde juridische dienstverlening aan particulieren en bedrijven in uiteenlopende rechtsgebieden. Met hun locaties in Amsterdam Zuid zijn ze goed bereikbaar voor cliënten in de regio. De advocatenkantoren in Amsterdam Zuid beschikken over een team van ervaren advocaten met diepgaande kennis en expertise. Ze kunnen bijstand verlenen op diverse terreinen, waaronder ondernemingsrecht, vastgoedrecht, arbeidsrecht, familierecht en intellectueel eigendomsrecht. Deze kantoren staan bekend om hun professionele aanpak en hoge kwaliteit van dienstverlening. Ze streven naar het behalen van optimale resultaten voor hun cliënten en zetten zich in om juridische problemen op te lossen. Of het nu gaat om juridisch advies, het voeren van procedures of het opstellen van contracten, de advocatenkantoren in Amsterdam Zuid leveren maatwerk en hebben oog voor de specifieke behoeften van hun cliënten. Met hun uitgebreide netwerk en sterke banden met andere professionals in de juridische sector zijn deze advocatenkantoren in staat om een breed scala aan juridische oplossingen te bieden. Ze hebben een goede reputatie opgebouwd en genieten het vertrouwen van hun cliënten.

Amsterdam Zuid

De Vos & Partners

Advocatenkantoor De Vos & Partners is een vooraanstaand advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam Zuid. Het kantoor heeft een sterke reputatie opgebouwd en staat bekend om zijn hoogwaardige juridische dienstverlening. De advocaten van De Vos & Partners zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden en bieden een breed scala aan juridische diensten aan zowel particulieren als bedrijven. Met een team van ervaren en deskundige advocaten streeft De Vos & Partners ernaar om de belangen van hun cliënten op een effectieve en resultaatgerichte manier te behartigen. Ze hechten veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties met hun cliënten en streven naar een persoonlijke benadering. Door goed naar de behoeften en doelen van hun cliënten te luisteren, leveren ze maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke situatie. De expertise van De Vos & Partners strekt zich uit over diverse rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht, familierecht, strafrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht, intellectueel eigendomsrecht en contractenrecht. Dit stelt hen in staat om een breed scala aan juridische kwesties aan te pakken en uitgebreide juridische ondersteuning te bieden. Naast hun professionele kwalificaties en juridische kennis, hebben de advocaten van De Vos & Partners een sterke focus op het leveren van uitstekende cliëntenservice. Ze zijn betrokken, toegewijd en streven naar het behalen van de best mogelijke resultaten voor hun cliënten. Door hun grondige juridische expertise te combineren met een persoonlijke aanpak, zorgt het kantoor ervoor dat cliënten zich gesteund en goed vertegenwoordigd voelen in hun juridische zaken.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid
Van Diepen Van Der Kroef

Van Diepen Van Der Kroef

Van Diepen Van der Kroef heeft de eer om vier advocatenkantoren te hebben, strategisch gevestigd in Alkmaar, Amsterdam, Hoorn en Utrecht. Op deze verschillende locaties staan hun advocaten klaar om cliënten te bedienen en juridische diensten van hoge kwaliteit te leveren. Met deze regionale aanwezigheid kunnen zij optimaal tegemoetkomen aan de behoeften van cliënten in diverse regio’s en zorgen voor gemakkelijke toegang tot hun expertise en ondersteuning. Bij Van Diepen Van der Kroef staan de advocaten bekend om hun scherpe blik en directe aanpak. Complexiteit wordt helder uiteengezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zij vormen de rechte lijn tussen u en het beste resultaat. Met ongeveer 75 specialisten in diverse rechtsgebieden zijn zij het grootste onafhankelijke advocatenkantoor van Nederland, waar ze trots op zijn. Samen beschikken ze over een schat aan kennis en ervaring en weten ze precies wat nodig is in uw belang, zowel nationaal als internationaal. De advocaten van Van Diepen Van der Kroef zijn gedreven en tonen initiatief. Ze zijn voortdurend op zoek naar manieren om hun kennis uit te breiden, te verdiepen en up-to-date te houden, zodat ze u optimaal kunnen ondersteunen. Tegelijkertijd blijven ze met beide benen op de grond staan. Net zoals u bouwt aan uw onderneming, werken zij als advocaten ook aan hun organisatie. Ze hebben de juiste mentaliteit om u praktisch en to-the-point te helpen, zowel in civiele procedures als in ondernemingskwesties, bij complexe zaken en juridische conflicten. Bij Van Diepen Van der Kroef beschikken ze over een breed scala aan juridische expertise, variërend van algemeen ondernemingsrecht tot gespecialiseerde vakgebieden zoals milieurecht en Duits recht. U kunt rekenen op hun advies en vertegenwoordiging op juridisch gebied. Tegelijkertijd hebben ze uw specifieke branchekennis en ervaring nodig om hun taak optimaal uit te voeren. U weet immers als geen ander wat er speelt en waar de knelpunten liggen. Met hun gecombineerde expertise kunnen ze cliënten op alle fronten van dienst zijn. En als het mogelijk is, vinden ze oplossingen voordat problemen ontstaan.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid
Bunders Lok Advocaten

Bunders Lok Advocaten

Bunders Lok is een advocatenkantoor in Amsterdam Zuid dat hoogwaardige juridische diensten op een toegewijde en pragmatische manier aanbiedt. De advocaten van Bunders Lok hebben ruime ervaring in hun respectieve specialismen, waardoor de cliënten verzekerd zijn van deskundigheid. Het kantoor van Bunders Lok biedt advies, procesvertegenwoordiging en arbitrage aan, en stelt documentatie op voor cliënten die actief zijn in verschillende sectoren, waaronder onroerend goed, financiële dienstverlening, media & entertainment, scheepvaart en scheepsbouw, logistiek en offshore diensten, evenals (internationale) handel en verzekeringen. Bunders Lok onderhoudt nauwe samenwerkingsverbanden met advocatenkantoren in het buitenland, waardoor ze hun cliënten vrijwel overal ter wereld, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar kunnen bijstaan. De advocaten van Bunders Lok beschikken over grondige kennis van het nationale en internationale verbintenissen- en zekerheidsrecht. Ze worden regelmatig ingeschakeld bij het opstellen en het voeren van procedures met betrekking tot diverse commerciële contracten. Een belangrijk deel van de dagelijkse praktijk van Bunders Lok richt zich op het ondernemingsrecht. De advocaten van Bunders Lok staan ondernemers bij in fusies en overnames, de koop of verkoop van bedrijven, joint ventures, splitsingen en aandeelhoudersovereenkomsten. Ook hebben de advocaten uitgebreide ervaring in het adviseren en procederen op het gebied van ontslag, arbeidsgeschillen, ziekte en re-integratie, concurrentie- en relatiebedingen, en reorganisaties. Daarnaast zijn ze regelmatig betrokken bij het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten en reglementen. Tevens voeren de advocaten procedures met betrekking tot onroerend goed, waaronder commerciële huurrechtzaken, vastgoedtransacties, renovaties, nieuwbouw en koop- en verkoopovereenkomsten.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid

Russell Advocaten

Russel Advocaten is gevestigd in stadsdeel Zuid. Het kantoor richt zich op middelgrote en grote ondernemingen uit Nederland en het buitenland en biedt daarnaast rechtsbijstand aan overheden en vermogende particulieren. Het kantoor voert zowel een advies- als procespraktijk en combineert de twee aspecten ten voordele van oplossingen en resultaat voor de cliënt. In het bijzonder bedient Russel Advocaten de sectoren fashion, luxury, retail, vastgoed, kunst en expats op de aandachtsgebieden arbeidsrecht, fiscaal recht, contractenrecht, familierecht, intellectueel eigendomsrecht, vreemdelingenrecht en medezeggenschapsrecht. Via internationale samenwerkingsverbanden heeft het kantoor toegang tot internationale markten, waar de cliënt van kan profiteren. Met een oud senator verbonden aan het kantoor en goed contact tot de diplomatieke beroepsgemeenschap in Nederland, heeft het kantoor een bijzonder bereik en kan zij vroeg onderwerpen signaleren die de cliënt ten gunste kunnen komen. Middels lidmaatschappen bij vakverenigingen en brede maatschappelijke interesse, dragen de advocaten van het kantoor binnen en buiten het vak bij aan een brede ontwikkeling en vooruitgang van het kantoor en andere belangengroepen.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid

Jonker Abeln Advocaten

Jonker Abeln is een uniek advocatenkantoor in stadsdeel Zuid en bestaat uit een hechte samenwerking tussen enorm ervaren advocaten met een internationale, doch persoonlijke aanpak. Als vrijwel enig kantoor binnen haar expertise gebied kan het kantoor de persoonlijke betrokkenheid gedurende het hele traject garanderen, met tegelijkertijd een niet te evenaren expertise- en ervaringsniveau en een ruime talenkennis. Inzicht in hoe de verschillende jurisdicties over de grens zakendoen en hoe het rechtsverkeer eruit ziet, ondersteunt door duurzame relaties met buitenlandse kantoren als lid van de internationale netwerken Lexicon en Legalink, stellen voor cliënten de grenzen volkomen open en garanderen de breedst mogelijke aanpak. Specialismen zijn onder meer ondernemingsrecht, franchiserecht, contractenrecht, internationale conflicten beslechting, arbitrage, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Het honorarium is tijdgebaseerd en de cliënt wordt daar in detail op voorhand over geïnformeerd. Naar marktstandaarden wordt het tarief als concurrerend en redelijk beoordeeld.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid

Höcker Advocaten

Höcker Advocaten is gevestigd in stadsdeel Zuid. Onder collega’s binnen het beroep staat dit kantoor bekend als de markt-, kennis- en innovatie leider op het gebied van media en entertainment. Vertrouwd met bescherming, monitoren en actief verdedigen van ‘s werelds grootste en meest herkenbare merken, zoals Nike, Disney en de IT giganten van Silicon Valley, geniet het kantoor internationale erkenning. De belangrijkste aandachtsgebieden zijn intellectueel eigendomsrecht in volle omvang en alle facetten, ondernemingsrecht, media- en marketingrecht, organisatie en procedures betreffende collectieve acties en brede groepen belanghebbenden en alternatieve conflictbeslechting. De advocaten doceren aan verschillende universiteiten, dragen redactioneel bij aan verschillende vakbladen en zijn bestuurslid bij specialisten verenigingen. Höcker Advocaten bedrijft advocatuur met het volste besef dat recht en maatschappij steeds verbonden en in beweging zijn en dat de advocaat daar een bijzondere rol in heeft.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid

Cleerdin & Hamer

Het nationaal actief kantoor met meerdere vestigingen over heel Nederland, heeft haar Amsterdamse vestiging in stadsdeel Zuid. Dit is tevens de oudste en oorspronkelijke vestiging van het samenwerkingsverband. De advocaten zijn specialisten binnen hun aandachtsgebied en het kantoor richt zich op de specialisaties arbeidsrecht, jeugdrecht, ondernemingsrecht, personen- en familierecht, strafrecht, vastgoedrecht en vreemdelingenrecht. Deze specialisaties worden regelmatig aangeboden aan zowel particulieren als organisaties en het kantoor is, meer dan het gemiddeld advocatenkantoor van haar omvang, gespecialiseerd in het procesrecht dat samenhangt met deze rechtsgebieden. Op enkele van de raakvlakken tussen de onderlinge specialisaties, biedt het kantoor expertise waar zij zich in onderscheid, zoals het uit- en overleveringsrecht, het financieel-economisch strafrecht, ontnemingsprocedures, TBS- en psychiatrisch patiëntenrecht. De advocaten kennen als docenten, oud- en parttime rechters en breed maatschappelijke juristen en oud- of deeltijd ondernemers, de rechtspraktijk en het handelsverkeer van verschillende kanten, een eigenschap die de cliënt ten goede komt. Zij kunnen zowel risico’s als oplossingen signaleren, die de gemiddelde advocaat niet altijd zou opmerken. Daarnaast kent het kantoor vanwege de landelijke spreiding, maar de gerichte blik op de Nederlandse rechtspraktijk en onafhankelijkheid van de advocaten, de lokale arrondissementen, rechtbanken en gerechtshoven door en door.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid

Van Doorne Advocaten

De Nederlandse vestiging van Van Doorne is al langer dan tachtig jaar een begrip in de advocatuur en een team van meer dan honderdvijftig advocaten, fiscalisten en notarissen drijft thans dit onafhankelijk full service kantoor. Vanuit de vestigingen in stadsdeel Zuid, London en de hechte samenwerking met een groot advocatenkantoor op Curaçao, bestrijkt de dienstverlening van het kantoor de grote zakelijke centra die relevant zijn voor de middelgrote en grote Nederlandse ondernemers. De internationale clientèle kan er evengoed terecht om te profiteren van de schat aan ervaring van de advocaten, die op vrijwel ieder rechtsgebied diensten verlenen aan ondernemers, particulieren, overheden en internationale organisaties. Het traject van specialisatie en sector gebaseerde kennis wordt voor iedere advocaat verzekerd door de advies- en procespraktijken te blijven beoefenen en de nadruk te leggen op specialisme en multidisciplinair samenwerken. De internationale ranglijsten erkennen zowel het kantoor, de vestiging als de betrokken advocaten als bijzonder deskundig en gewaardeerd onder cliënten. Het groeiend kantoor met rijke traditie behoort tot de top 10 van Nederland, wat nog bijzonderder is vanwege het onafhankelijk bereiken en handhaven van die status.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid

Bletchley Park Advocaten

Vanuit een kantoorlocatie in stadsdeel Zuid, drijft dit kantoor een algemene advocatenpraktijk gericht op het compleet pakket aan rechtsgebieden van de generalisten die zich inzetten voor een gevarieerd cliënt bestand. Met name op gebied van contractenrecht, strafrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht en familierecht hebben de advocaten ruime ervaring. Het kantoor is goed gepositioneerd om particulieren bij te staan, vooral in arbeidsrechtelijke geschillen. Intakegesprekken zijn het eerste half uur vrijblijvend.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid

Arcagna

Aan het museumplein, op de rand van stadsdeel Zuid en vlakbij het centrum, ligt de Amsterdamse vestiging van Arcagna. Arcagna is een onafhankelijk nichekantoor met nog een vestiging in Rotterdam en een nadrukkelijke specialisatie in het belastingrecht. Fiscalisten, advocaten en notarissen werken in hecht teamverband aan adviezen en oplossingen voor cliënten. Ondernemers en particulieren vormen de centrale cliënten groep voor Arcagna en het kantoor is gericht op complete en multidisciplinaire dienstverlening aan die groep. De organisatie is ingericht op bereikbaarheid, betrouwbaarheid en begrijpelijke communicatie over de meest complexe, ingrijpende en persoonlijke onderwerpen voor de ondernemer. Voor een kantoor van haar formaat, biedt Arcagna een ongekende diversiteit en flexibiliteit in haar dienstverlening, door het team van vakmensen uit verschillende disciplines, maar met dezelfde affiniteit voor cliënt- en oplossingsgericht adviseren en, waar nodig, procederen.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid

Florent

Florent is een advocatenkantoor in Amsterdam Zuid en voert een landelijk en internationaal gerenommeerde insolventie- en herstructurering praktijk. De advocaten hebben hun start gehad bij de grootste Nederlandse en internationale advocatenkantoren en daar de ruimte gehad om unieke en bijzondere specialisaties op te bouwen, gecentreerd rond herstructureringen, faillissementen, surseance, turn around management and investment, desinvesteringen en de verschillende facetten van ondernemingsrecht en corporate litigation die nodig zijn om een dergelijke praktijk te kunnen voeren. De kracht van het kantoor ligt in transactie- en advieswerkzaamheden, maar verschillende advocaten binnen Florent zijn daarnaast echte procesadvocaten, die het volledig aanbod wat van een advocaat verwacht mag worden, voor de cliënt garanderen. Naast lidmaatschappen en bestuursfuncties bij verschillende nationale en internationale specialistenverenigingen, is de expertise kenbaar door participatie in redactie en publicaties van vaktijdschriften en toonaangevende juridische naslagwerken en literatuur. De partners kwamen bijeen na jarenlange ervaring binnen andere internationale kantoren en hebben een duidelijke visie op specialistisch werk en veranderende marktomstandigheden. Hun blik is breed en hun werkwijze is inventief en daar profiteert de cliënt van.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid

Smeets Gijbels Advocaten

De specialisatie familierecht staat centraal in de praktijk van SmeetsGijbels. Vanuit het kantoor in Stadsdeel zuid en een kantoor in Rotterdam, wordt door een team van advocaten en mediators op een cliëntgerichte en empathische manier gewerkt aan herstel, groei en bescherming van particulieren binnen familieverbanden, met oog voor de menselijke kant van het recht en oplossingen die het technisch juridische soms overschrijden. Naast het persoons- en familierecht specialiseert het kantoor in nalatenschappen, huwelijksvermogen en mediation. De advocaten en mediators van SmeetsGijbels kennen het recht van verschillende kanten en zijn naast hun rol bij SmeetsGijbels onder meer onderdeel van de redactie van vakbladen, raadsheer-plaatsvervanger bij een Gerechtshof, gespecialiseerd middels het volgen van post academisch onderwijs en actief binnen bestuursorganen van de de Orde van Advocaten. De focus en missie van het kantoor worden nageleefd in de benadering van cliënten en de bereidheid verder dan de wet te kijken als het gaat om realistische en blijvende verbetering van de situatie van cliënten en hun familieleden.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid

Olym Advocaten

Het kantoor van Olym is gevestigd in Stadsdeel Zuid en bestaat uit een hecht team van ervaren en deskundige advocaten. De ervaring van de advocaten is opgedaan binnen en buiten de advocatuur bij grote internationale advocatenkantoren en bij multinationals. De expertise en service worden versterkt door een hecht netwerk aan internationale dienstverleners, die het kantoor in staat stellen kwaliteit en oplossingen te bieden. Het kantoor kenmerkt zich door rechtstreeks contact met cliënten en efficiëntie die de cliënt zelf kan ervaren kan waarderen. Ondernemingsrecht met focus op private equity, transacties, participatievormen en jaarrekeningen, (her)structurering constructies, venture capital, Het kantoor richt zich ondermeer op de transactiepraktijk, financieringen, institutionele beleggers en de technologiesector. De ervaring van de advocaten kenmerkt zich door een groot aantal transacties en herstructureringen onder verschillende omstandigheden en in verschillende hoedanigheden, wat voor de cliënt een voordeel qua strategie en inzicht oplevert. De aanpak is direct, persoonlijk en resultaatgericht.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid

Blaisse Advocaten

Vanuit een unieke locatie in Amsterdam Zuid, voert Blaisse een gespecialiseerde praktijk, gericht op accountants, fiscalisten en verzekeraars. De oprichters van het kantoor hebben de unieke specialisatie opgebouwd door jaren als advocaat en partners te hebben gewerkt bij een groot internationaal advocatenkantoor en bij oprichting van Blaisse de bewuste keuze te maken zich te blijven verdiepen in een beperkt aantal specialisaties, voor een selecte groep cliënten. Aansprakelijkheidsrecht, tuchtrecht, verzekeringsrecht, ondernemingsrecht en procesrecht toegespitst op bestuurders, commissarissen, financiële professionals en zakelijke dienstverleners, vormen de kern van de praktijk. Op aangrenzende aandachts- en rechtsgebieden wordt ook geadviseerd en geprocedeerd door de hechte groep toegewijde advocaten van Blaisse. Het team kenmerkt zich door enthousiasme, dynamiek, diepgaande affiniteit met de werkgebieden en begrip van de sector en markt waarbinnen cliënten actief zijn en de ontwikkelingen die zich daarbinnen afspelen.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid

CMS

CMS is een full service advocatenkantoor met een vestiging in Utrecht en een vestiging in stadsdeel Zuid, dichtbij het Amsterdams Gerechtsgebouw. Met meer dan honderd advocaten die in nauw verband samenwerking, onderverdeeld in praktijkgroepen naar industrie of specialisatie, is CMS een van de grootste advocatenkantoren van de Benelux. De deskundigheid van de advocaten bestrijkt alle variaties van het civiel en bestuursrecht en er zijn internationale desks ingericht met een ervaring en expertise ter beschikking van cliënten in en gericht op China, Duitsland, Rusland en Turkije. Enkele van de onderscheidende aandachtsgebieden zijn Banking, Finance & Funds, de energiesector, Nederlandse en Europese aanbestedingen, Life Sciences, Technologie Media en Communicatie en transacties. De teams van betrokken specialisten leggen zich zowel toe op de advies- als de procespraktijk en hebben ervaring binnen en buiten de rechtspraktijk. Het aanbod van deskundigheid, dienstgerichtheid, ervaring en dynamiek, maakt CMS internationaal en binnen ondernemend Nederland al jaren een van de meest aanbevolen full service kantoren. CMS streeft ernaar 24 uur bereikbaar te zijn en wordt in 42 landen vertegenwoordigd door partner kantoren.

Meer Informatie