Defares

Vanuit de vestiging in Stadsdeel Centrum, voert Defares een specialistische praktijk gericht op het mededingingsrecht. Met unieke ervaring in advies- en proceswerk op gebied van mededingingsrecht voor een aantal industrieën, waaronder voeding, telecommunicatie, landbouw en retail weet het kantoor zich te onderscheiden door haar mate van deskundigheid en kwalitatieve dienstverlening.

De bedrijfseconomische behoeften en doelstellingen van cliënten worden grondig geanalyseerd en de advocaten van Defares proberen een partner te zijn van de ondernemer bij het navigeren van het dicht stelsel aan regelgeving op het gebied van mededinging. Daarbij kunnen cliënten rekenen op een aaneenschakeling van expertise en ervaring, door de advocaten opgedaan binnen de wetenschap en de grootste advocatenkantoren van Nederland.

Daarnaast is het levensmiddelenrecht een bijzondere niche en zetten enkele advocaten van het kantoor zich daarvoor in door oprichting van een nieuwe specialisatievereniging op dat gebied, wat naast kennis van de diepgaande expertise, verder blijk geeft van de ondernemende houding van de advocaten binnen dit jong en dynamisch kantoor. Verder zijn alle terreinen van het steeds prominenter wordend Europees recht, binnen het bereik van de advocaten van Defares.

Tarieven

De tarievenstructuur wordt in overleg met cliënten overzichtelijk gemaakt, maar varieert naar de behoefte en het type werkzaamheden.

Rechtsgebieden

Defares is onder andere gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • Aanbestedingsrecht
  • Europees Recht
  • Mededingingsrecht
  • Levensmiddelenrecht

Adres en Website

Defares staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder Kvk nummer 54120675

Bezoek De Website