Advocatenkantoren in Amsterdam

Amsterdam Oost
Van Doorn CS Advocaten

Van Doorn CS Advocaten

Van Doorn cs Advocaten is een gevestigd middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam Oost (Indische Buurt.) Met een team van tien advocaten bieden zij al decennia lang hoogwaardige juridische dienstverlening aan particulieren. Het kantoor heeft een rijke geschiedenis, eerst gehuisvest in de voormalige Gerardus Majellakerk aan de Batjanstraat van 1994 tot 2011, en sinds 1 januari 2011 zijn zij gevestigd in de historische opzichterswoning van het hoofdrioolgemaal aan de Zeeburgerdijk 50. Bij Van Doorn cs Advocaten staan betrouwbaarheid, zorgvuldigheid en klantgerichtheid centraal. Zij luisteren naar uw wensen en verstrekken eerlijke juridische adviezen die aansluiten bij uw behoeften. De advocaten binnen het kantoor hebben zich gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht, huur- en woonrecht, personen- en familierecht, jeugdrecht, strafrecht en sociaal zekerheidsrecht. Daarnaast bieden zij ook bijstand aan slachtoffers in strafzaken. Bij Van Doorn cs Advocaten kunt u rekenen op deskundigheid, ervaring en een persoonlijke benadering. Zij staan klaar om u te helpen met uw juridische vraagstukken en uw belangen te behartigen met de hoogste professionaliteit.

Meer Informatie
Amsterdam Noord
Corten De Geer Vastgoed Advocaten

Corten De Geer Vastgoed Advocaten

Corten De Geer Vastgoedadvocaten is een gerenommeerd en pragmatisch advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam Noord. Het kantoor is gevestigd in het historische pand van de voormalige scheepswerf de Groene Draeck, gelegen aan de noordelijke oever van het IJ. De advocaten bieden hoogwaardige en gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van onroerend goed. Ze handelen doortastend, met een focus op service en een sterke maatschappelijke betrokkenheid. Het kantoor is actief op alle terreinen die verband houden met onroerend goed. Ze hebben bijzondere expertise in erfpacht, bouw, vergunningen, huur, en de aan- en verkoop van vastgoed. Ze adviseren bedrijven, overheden, belangengroepen en particulieren, en staan hen bij in onderhandelingen en juridische procedures. De advocaten van Corten De Geer bieden helder en begrijpelijk advies, waarbij altijd het belang van de cliënt voorop staat. Soms vraagt dit om bemiddeling, soms om gerechtelijke procedures. Ongeacht de gekozen strategie kunt u vertrouwen op de toegewijde en vastberaden professionals van Corten De Geer. Ze beschikken over diepgaande kennis en hebben het beste met u voor.

Meer Informatie
Amsterdam Jordaan, Amsterdam Centrum

Flinck Advocaten

Flinck Advocaten is een team van gespecialiseerde advocaten in de Jordaan, die bekend staan als ‘Specialisten in procederen’. Ze onderscheiden zich door hun focus op het vinden van oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke situatie. Maatwerk is voor hen de standaard. Het advocatenkantoor bestaat uit een diverse groep advocaten met expertise in verschillende rechtsgebieden. Als u een geschil of juridische procedure heeft, staat een ondernemingsrecht advocaat klaar om u verder te helpen. Als u behoefte heeft aan een gespecialiseerde advocaat voor het incasseren van geldvorderingen, kunt u ook bij hen terecht. Hun vastgoedrecht advocaten zijn gespecialiseerd in koop en verkoop, en hebben ruime ervaring met huur- en verhuurkwesties voor zowel woningen als winkelruimtes. Als u failliet bent verklaard of een faillissement wilt voorkomen, kunt u rekenen op de expertise van een advocaat faillissementsrecht van Flinck Advocaten. Ze helpen u graag bij geschillen met curatoren of andere faillissementsgerelateerde zaken. Flinck Advocaten beschikt over gespecialiseerde kennis op het gebied van onder andere bodemprocedures, conservatoir of executoriaal beslag, executie, faillissementsaanvragen, incassotrajecten, kort gedingen en sommaties. Bij Flinck Advocaten kunt u vertrouwen op de expertise en toewijding van hun team, dat altijd klaarstaat om u professioneel juridisch advies en begeleiding te bieden.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid
De Vos & Partners

De Vos & Partners

Advocatenkantoor De Vos & Partners is een vooraanstaand advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam Zuid. Het kantoor heeft een sterke reputatie opgebouwd en staat bekend om zijn hoogwaardige juridische dienstverlening. De advocaten van De Vos & Partners zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden en bieden een breed scala aan juridische diensten aan zowel particulieren als bedrijven. Met een team van ervaren en deskundige advocaten streeft De Vos & Partners ernaar om de belangen van hun cliënten op een effectieve en resultaatgerichte manier te behartigen. Ze hechten veel waarde aan het opbouwen van langdurige relaties met hun cliënten en streven naar een persoonlijke benadering. Door goed naar de behoeften en doelen van hun cliënten te luisteren, leveren ze maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke situatie. De expertise van De Vos & Partners strekt zich uit over diverse rechtsgebieden, waaronder arbeidsrecht, familierecht, strafrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht, intellectueel eigendomsrecht en contractenrecht. Dit stelt hen in staat om een breed scala aan juridische kwesties aan te pakken en uitgebreide juridische ondersteuning te bieden. Naast hun professionele kwalificaties en juridische kennis, hebben de advocaten van De Vos & Partners een sterke focus op het leveren van uitstekende cliëntenservice. Ze zijn betrokken, toegewijd en streven naar het behalen van de best mogelijke resultaten voor hun cliënten. Door hun grondige juridische expertise te combineren met een persoonlijke aanpak, zorgt het kantoor ervoor dat cliënten zich gesteund en goed vertegenwoordigd voelen in hun juridische zaken.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Beer Advocaten

Beer Advocaten

Beer Advocaten zijn gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht en personenschade, inclusief letselschade en schade na overlijden. Doordat zij zich volledig toespitsen op dit rechtsgebied, kunnen zij hoogwaardige juridische bijstand bieden. Een integraal onderdeel van hun werkwijze is intercollegiaal overleg. Ze hechten veel waarde aan voortdurende bijscholing en hebben het rechtsgebied Letselschaderecht geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten. Hierdoor zijn zij verplicht elk jaar minimaal tien opleidingspunten op dit gebied te behalen. Medische kennis en expertise zijn onmisbaar bij de behandeling van letselschade- en overlijdensschadezaken. Het is essentieel om de gevolgen van een incident adequaat vast te stellen en de korte- en langetermijnconsequenties te onderzoeken. Om hoogwaardige en effectieve dienstverlening te kunnen bieden, beschikt Beer advocaten over een eigen medisch adviesteam. Deze artsen hebben een achtergrond als huisarts, verzekeringsarts of zijn werkzaam in een ziekenhuis. Het medisch adviesteam is gemakkelijk raadpleegbaar, aangezien het adviesbureau volledig geïntegreerd is in het advocatenkantoor. Indien nodig, zoals bij medische fouten, schakelen zij ook de hulp in van externe experts. Een groot aantal advocaten is lid van de twee specialisatieverenigingen binnen hun vakgebied, namelijk de Vereniging voor Slachtoffers van Personenschade (ASP) en de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Daarnaast zijn de advocaten lid van verschillende beroepsorganisaties, waaronder de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), Nederlandse Juristen Vereniging (NJV), Nederlandse Juristen Comité voor de Mensenrechten (NJCM) en de Nederlandse Vereniging van Mediators in de Verzekeringsbranche (NVMV).

Meer Informatie
Amsterdam Zuid
Van Diepen Van Der Kroef

Van Diepen Van Der Kroef

Van Diepen Van der Kroef heeft de eer om vier advocatenkantoren te hebben, strategisch gevestigd in Alkmaar, Amsterdam, Hoorn en Utrecht. Op deze verschillende locaties staan hun advocaten klaar om cliënten te bedienen en juridische diensten van hoge kwaliteit te leveren. Met deze regionale aanwezigheid kunnen zij optimaal tegemoetkomen aan de behoeften van cliënten in diverse regio’s en zorgen voor gemakkelijke toegang tot hun expertise en ondersteuning. Bij Van Diepen Van der Kroef staan de advocaten bekend om hun scherpe blik en directe aanpak. Complexiteit wordt helder uiteengezet, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Zij vormen de rechte lijn tussen u en het beste resultaat. Met ongeveer 75 specialisten in diverse rechtsgebieden zijn zij het grootste onafhankelijke advocatenkantoor van Nederland, waar ze trots op zijn. Samen beschikken ze over een schat aan kennis en ervaring en weten ze precies wat nodig is in uw belang, zowel nationaal als internationaal. De advocaten van Van Diepen Van der Kroef zijn gedreven en tonen initiatief. Ze zijn voortdurend op zoek naar manieren om hun kennis uit te breiden, te verdiepen en up-to-date te houden, zodat ze u optimaal kunnen ondersteunen. Tegelijkertijd blijven ze met beide benen op de grond staan. Net zoals u bouwt aan uw onderneming, werken zij als advocaten ook aan hun organisatie. Ze hebben de juiste mentaliteit om u praktisch en to-the-point te helpen, zowel in civiele procedures als in ondernemingskwesties, bij complexe zaken en juridische conflicten. Bij Van Diepen Van der Kroef beschikken ze over een breed scala aan juridische expertise, variërend van algemeen ondernemingsrecht tot gespecialiseerde vakgebieden zoals milieurecht en Duits recht. U kunt rekenen op hun advies en vertegenwoordiging op juridisch gebied. Tegelijkertijd hebben ze uw specifieke branchekennis en ervaring nodig om hun taak optimaal uit te voeren. U weet immers als geen ander wat er speelt en waar de knelpunten liggen. Met hun gecombineerde expertise kunnen ze cliënten op alle fronten van dienst zijn. En als het mogelijk is, vinden ze oplossingen voordat problemen ontstaan.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid
Bunders Lok Advocaten

Bunders Lok Advocaten

Bunders Lok is een advocatenkantoor in Amsterdam Zuid dat hoogwaardige juridische diensten op een toegewijde en pragmatische manier aanbiedt. De advocaten van Bunders Lok hebben ruime ervaring in hun respectieve specialismen, waardoor de cliënten verzekerd zijn van deskundigheid. Het kantoor van Bunders Lok biedt advies, procesvertegenwoordiging en arbitrage aan, en stelt documentatie op voor cliënten die actief zijn in verschillende sectoren, waaronder onroerend goed, financiële dienstverlening, media & entertainment, scheepvaart en scheepsbouw, logistiek en offshore diensten, evenals (internationale) handel en verzekeringen. Bunders Lok onderhoudt nauwe samenwerkingsverbanden met advocatenkantoren in het buitenland, waardoor ze hun cliënten vrijwel overal ter wereld, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar kunnen bijstaan. De advocaten van Bunders Lok beschikken over grondige kennis van het nationale en internationale verbintenissen- en zekerheidsrecht. Ze worden regelmatig ingeschakeld bij het opstellen en het voeren van procedures met betrekking tot diverse commerciële contracten. Een belangrijk deel van de dagelijkse praktijk van Bunders Lok richt zich op het ondernemingsrecht. De advocaten van Bunders Lok staan ondernemers bij in fusies en overnames, de koop of verkoop van bedrijven, joint ventures, splitsingen en aandeelhoudersovereenkomsten. Ook hebben de advocaten uitgebreide ervaring in het adviseren en procederen op het gebied van ontslag, arbeidsgeschillen, ziekte en re-integratie, concurrentie- en relatiebedingen, en reorganisaties. Daarnaast zijn ze regelmatig betrokken bij het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten en reglementen. Tevens voeren de advocaten procedures met betrekking tot onroerend goed, waaronder commerciële huurrechtzaken, vastgoedtransacties, renovaties, nieuwbouw en koop- en verkoopovereenkomsten.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid
Russell Advocaten

Russell Advocaten

Russel Advocaten is gevestigd in stadsdeel Zuid. Het kantoor richt zich op middelgrote en grote ondernemingen uit Nederland en het buitenland en biedt daarnaast rechtsbijstand aan overheden en vermogende particulieren. Het kantoor voert zowel een advies- als procespraktijk en combineert de twee aspecten ten voordele van oplossingen en resultaat voor de cliënt. In het bijzonder bedient Russel Advocaten de sectoren fashion, luxury, retail, vastgoed, kunst en expats op de aandachtsgebieden arbeidsrecht, fiscaal recht, contractenrecht, familierecht, intellectueel eigendomsrecht, vreemdelingenrecht en medezeggenschapsrecht. Via internationale samenwerkingsverbanden heeft het kantoor toegang tot internationale markten, waar de cliënt van kan profiteren. Met een oud senator verbonden aan het kantoor en goed contact tot de diplomatieke beroepsgemeenschap in Nederland, heeft het kantoor een bijzonder bereik en kan zij vroeg onderwerpen signaleren die de cliënt ten gunste kunnen komen. Middels lidmaatschappen bij vakverenigingen en brede maatschappelijke interesse, dragen de advocaten van het kantoor binnen en buiten het vak bij aan een brede ontwikkeling en vooruitgang van het kantoor en andere belangengroepen.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid
Jonker Abeln Advocaten

Jonker Abeln Advocaten

Jonker Abeln is een uniek advocatenkantoor in stadsdeel Zuid en bestaat uit een hechte samenwerking tussen enorm ervaren advocaten met een internationale, doch persoonlijke aanpak. Als vrijwel enig kantoor binnen haar expertise gebied kan het kantoor de persoonlijke betrokkenheid gedurende het hele traject garanderen, met tegelijkertijd een niet te evenaren expertise- en ervaringsniveau en een ruime talenkennis. Inzicht in hoe de verschillende jurisdicties over de grens zakendoen en hoe het rechtsverkeer eruit ziet, ondersteunt door duurzame relaties met buitenlandse kantoren als lid van de internationale netwerken Lexicon en Legalink, stellen voor cliënten de grenzen volkomen open en garanderen de breedst mogelijke aanpak. Specialismen zijn onder meer ondernemingsrecht, franchiserecht, contractenrecht, internationale conflicten beslechting, arbitrage, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Het honorarium is tijdgebaseerd en de cliënt wordt daar in detail op voorhand over geïnformeerd. Naar marktstandaarden wordt het tarief als concurrerend en redelijk beoordeeld.

Meer Informatie
Amsterdam Zuidas
Hogan Lovells

Hogan Lovells

De Amsterdamse vestiging van het internationaal advocatenkantoor Hogan Lovells is gevestigd aan de Zuidas in stadsdeel Zuid en houdt zich bezig met advocatuur gericht op het hogere segment van het bedrijfsleven, met affiniteit voor het internationaal zakelijk verkeer. Bank- en effectenrecht, de overnamepraktijk, het verzekeringsrecht, overheden, financiële markten en de ondernemings- en commercieel rechtelijke procespraktijk vormen de kern van de Nederlandse dienstverlening van Hogan Lovells. Het kantoor betrekt actuele ontwikkelingen bij het adviseren van cliënten en signaleert daardoor vroeg en op eigen initiatief, risico’s en kansen. De samenwerking met andere Hogan Lovells kantoren in meer dan veertig partner kantoren op de belangrijkste internationale locaties qua handelsverkeer staat ter beschikking van cliënten en verzekert herkenning, toegang, vertegenwoordiging en een specialistische benadering, waar ter wereld dan ook en met een snelheid en efficiëntie die onderscheidend is. De advocaten hebben jarenlange ervaring binnen en buiten Nederland, maar ook binnen en buiten de topadvocatuur.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Van Der Steenhoven Advocaten

Van Der Steenhoven Advocaten

Vanuit het advocatenkantoor gevestigd in stadsdeel Centrum drijven de medewerkers bij Van Der Steenhoven een gevarieerde, middelgrote advocatenpraktijk, gericht op duurzame relaties met cliënten, met het oog op belangenbehartiging en oplossingen. De advies- en procesrechtelijke praktijk bereidt de advocaten, met een gevarieerde en specialistische achtergrond, voor op ieder onderdeel van het vak, zodat zij de cliënt optimaal weten te begeleiden en ontzorgen. In het bijzonder heeft het kantoor specialismen ontwikkeld in het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en intellectueel eigendomsrecht. De omvang van het kantoor laat specialisatie en samenwerking op een overzichtelijke schaal toe, met voldoende tijd, aandacht en rechtstreeks contact ter beschikking van de cliënt, die telkens makkelijk het aanspreekpunt per dossier weet te benaderen. Via betrokkenheid bij specialisatie verenigingen en publicaties, ontwikkelen de advocaten zich breed. Gevarieerde talenkennis, een blik naar buiten en diversiteit maken het kantoor een interessante optie voor ondernemers met een brede blik en voor buitenlandse cliënten. Cliënten kunnen van tijd tot profiteren van onderwijs, verzorgd door de advocaten en bedoeld als moment van kennisoverdracht en preventieve informatieverstrekking.

Meer Informatie
Amsterdam Jordaan, Amsterdam Centrum
Advocatenkantoor Seegers & Lebouille

Advocatenkantoor Seegers & Lebouille

Vanuit een kantoor gelegen in het westelijk gedeelte van stadsdeel Centrum, bieden de advocaten van het kantoor Seegers & Lebouille rechtsbijstand in een gevarieerde, generalistische praktijk. De werkwijze kenmerkt zich door rechtstreeks contact, korte lijnen en een warm welkom aan ieder type cliënt. Rechtstoegang en betaalbare, kwalitatieve rechtshulp behoren tot de kernwaarden van het kantoor, dat advocaten met een diverse achtergrond, maar een gedeeld enthousiasme voor het recht, samen bindt. De rechtsgebieden verschillen van aansprakelijkheidsrecht, ambtenarenrecht, arbeidsrecht, fiscaal recht, bestuursrecht, burgerlijk procesrecht, contractenrecht, consumentenrecht, insolventierecht, vastgoedrecht, jeugd- en jeugdstrafrecht, tuchtrecht, ondernemingsrecht, tot personen- en familierecht, sociaal zekerheidsrecht, verschillende aspecten van het strafrecht en vreemdelingenrecht. De advocaten zetten zich met evenveel toewijding in voor particulieren als voor het klein, midden- en grootbedrijf. Door variatie aan advies- en proceservaring, hebben de advocaten een ruim juridisch en procedureel inzicht ontwikkeld, wat hun in staat stelt scherpe inschattingen te maken, ten voordele van de cliënt.

Meer Informatie
Amsterdam Zuidas
De Brauw Blackstone Westbroek

De Brauw Blackstone Westbroek

Vanuit haar hoofdvestiging in het Amsterdams kantoorcomplex “The Rock” aan de Zuidas, opereert het grootste advocatenkantoor van Nederland, De Brauw Blackstone Westbroek. Het kantoor is een internationaal georiënteerd en onafhankelijk full service kantoor met meer dan driehonderd advocaten werkzaam en gespecialiseerd in ieder denkbaar rechtsgebied. De advocaten werken nauw en multidisciplinair samen met fiscalisten en het notariaat, om zo de belangen van cliënten zo compleet en efficiënt mogelijk te kunnen behartigen. Met een groeiende maatschap, een uitbreidend cliënt bestand, een internationale blik en hechte banden met de wetenschap en rechtspraak, onderscheidt De Brauw Blackstone Westbroek van iedere andere rechtsbijstand aanbiedende dienstverlener in de Benelux en draait zij, volgens de rangschikkingen en navraag onder collega’s, mee in de absolute wereldtop. Enkele rechtsgebieden waarin het kantoor bijzondere expertise kan bieden: financiële markten, fusies en overnames, bank- en effectenrecht, verzekeringen, financieel strafrecht, bestuursrecht en overheden, cassaties, Europees en Internationaal rechtelijk procederen voor verschillende ah hoc en staande tribunalen, commissies, instituten en Gerechtshoven. De internationale aanpak manifesteert zich met kantoren in Brussel, Frankfurt, Londen, New York, Singapore en Shanghai.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid
Höcker Advocaten

Höcker Advocaten

Höcker Advocaten is gevestigd in stadsdeel Zuid. Onder collega’s binnen het beroep staat dit kantoor bekend als de markt-, kennis- en innovatie leider op het gebied van media en entertainment. Vertrouwd met bescherming, monitoren en actief verdedigen van ‘s werelds grootste en meest herkenbare merken, zoals Nike, Disney en de IT giganten van Silicon Valley, geniet het kantoor internationale erkenning. De belangrijkste aandachtsgebieden zijn intellectueel eigendomsrecht in volle omvang en alle facetten, ondernemingsrecht, media- en marketingrecht, organisatie en procedures betreffende collectieve acties en brede groepen belanghebbenden en alternatieve conflictbeslechting. De advocaten doceren aan verschillende universiteiten, dragen redactioneel bij aan verschillende vakbladen en zijn bestuurslid bij specialisten verenigingen. Höcker Advocaten bedrijft advocatuur met het volste besef dat recht en maatschappij steeds verbonden en in beweging zijn en dat de advocaat daar een bijzondere rol in heeft.

Meer Informatie
Amsterdam West
In-House Lawyer

In-House Lawyer

In-House Lawyer is een dynamische samenwerkingsverband van enthousiaste, zelfstandige advocaten, opererend vanuit het kantoor gevestigd in stadsdeel West. Een keer per week biedt het kantoor een inloopspreekuur voor kwesties op het gebied van contractenrecht, huurrecht, personen- en familierecht. Dit zijn tevens de belangrijkste specialisaties van het kantoor, dat daarnaast de kennis van betrokken en goed geïnformeerde, onafhankelijke generalisten bereikbaar maakt. De kernwaarden zijn een focus op oplossingsgerichte communicatie en benadering van ieder dossier, ervaren en kwalitatieve juridische dienstverlening en onafhankelijkheid. Het kantoor is toegankelijk, internationaal, inclusief en divers. Middels talenkennis en een internationale blik, worden internationale cliënten en cliënten met internationale belangen goed vertegenwoordigd. Het kantoor gelooft in samenwerking en verdere groei.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid
Cleerdin & Hamer

Cleerdin & Hamer

Het nationaal actief kantoor met meerdere vestigingen over heel Nederland, heeft haar Amsterdamse vestiging in stadsdeel Zuid. Dit is tevens de oudste en oorspronkelijke vestiging van het samenwerkingsverband. De advocaten zijn specialisten binnen hun aandachtsgebied en het kantoor richt zich op de specialisaties arbeidsrecht, jeugdrecht, ondernemingsrecht, personen- en familierecht, strafrecht, vastgoedrecht en vreemdelingenrecht. Deze specialisaties worden regelmatig aangeboden aan zowel particulieren als organisaties en het kantoor is, meer dan het gemiddeld advocatenkantoor van haar omvang, gespecialiseerd in het procesrecht dat samenhangt met deze rechtsgebieden. Op enkele van de raakvlakken tussen de onderlinge specialisaties, biedt het kantoor expertise waar zij zich in onderscheid, zoals het uit- en overleveringsrecht, het financieel-economisch strafrecht, ontnemingsprocedures, TBS- en psychiatrisch patiëntenrecht. De advocaten kennen als docenten, oud- en parttime rechters en breed maatschappelijke juristen en oud- of deeltijd ondernemers, de rechtspraktijk en het handelsverkeer van verschillende kanten, een eigenschap die de cliënt ten goede komt. Zij kunnen zowel risico’s als oplossingen signaleren, die de gemiddelde advocaat niet altijd zou opmerken. Daarnaast kent het kantoor vanwege de landelijke spreiding, maar de gerichte blik op de Nederlandse rechtspraktijk en onafhankelijkheid van de advocaten, de lokale arrondissementen, rechtbanken en gerechtshoven door en door.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Van Der Woude de Graaf

Van Der Woude de Graaf

Van Der Woude de Graaf werd in 1977 opgericht en is thans gevestigd in stadsdeel Centrum. Het middelgroot Amsterdams advocatenkantoor richtte zich aanvankelijk op de particulier en de sociale advocatuur. Via geleidelijke ontwikkeling en organische groei, ontwikkelde het kantoor zich tot een advocatenkantoor waar de particulier nog steeds terecht kan, maar waar daarnaast ook ondernemingen en organisaties met allerlei rechtsvormen en ideële of materiële belangen voor specialistische kennis van verschillende rechtsgebieden terecht kunnen. De maatschappelijke grondslag leeft nog steeds, maar de hedendaagse advocatuur vereist samenwerking en diepgaande kennis op een beperkt aantal rechtsgebieden per advocaat, om zodoende hoogstaande rechtsbijstand te kunnen verlenen. Er wordt samengewerkt in praktijkgroepen, die ingedeeld zijn met affiniteit voor een rechtsgebied en naar behoefte van de cliënten die daarmee te maken krijgen. De praktijkgroepen gezondheidsrecht, grondrechten, sociaal zekerheidsrecht, strafrecht en vreemdelingenrecht vormen de basis van die samenwerkingsstructuur, maar bevatten voorts advocaten die aan een gedeelde cassatiepraktijk werken. Via specialistenverenigingen en publicaties dragen de advocaten verbonden aan het kantoor verder breder bij aan de wetenschappelijke diepgang en vakinhoudelijk debat binnen de beroepsgroep. Cliënten waarderen de onafhankelijke belangenbehartiging van het kantoor tegenover overheden of marktpartijen met een invloedrijke positie.

Meer Informatie
Amsterdam Oost
Advokatenkollektief Oost

Advokatenkollektief Oost

Het advokatenkollektief is qua cultuur en geschiedenis een sociaal ingesteld samenwerkingsverband van advocaten, dat de maatschappelijke rol van de advocaat en het recht op rechtsbijstand van iedere burger, erkent en respecteert. Vanuit het kantoor in stadsdeel Oost, zetten de advocaten zich in voor particulieren, goede doelen en sociaal voelende ondernemers, die behoefte hebben aan rechtsbijstand. Door de tijden heen heeft het kantoor specialisatie ontwikkeld op het gebied van ambtenarenrecht, arbeidsrecht, familierecht, jeugdrecht, schuldsanering, faillissementsrecht, bestuursrecht, sociaal zekerheidsrecht, vreemdelingenrecht en strafrecht. Daarnaast kunnen studenten terecht voor advies en procedures die te maken hebben met studiefinanciering en huisvesting. Sociaal voelend, deskundig en doortastend vecht het advokatenkollektief voor de rechten en belangen van cliënten. Daarbij kan de cliënt rekenen op de passie, ervaring en het onderling vertrouwen van een hecht team achter zich.

Meer Informatie
Amsterdam Oost
Prakken d’Oliveira

Prakken d’Oliveira

Prakken d’Oliveira is zelfs in het internationaal rechtelijk bijzonder Nederland, een uniek kantoor in iedere zin van het woord. Het kantoor is gevestigd in Amsterdam Oost. Het kantoor is gebouwd rondom een geloof in advocatuurlijke waarden, maar bovenal mensenrechten en is betrokken bij de meest spraakmakende internationaal rechtelijk zaken. Het kantoor heeft ervaring met procedures bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, de verschillende verdrag comités van de Verenigde Naties en andere internationale organisaties. Daarnaast staan de advocaten zowel slachtoffers als verdachten bij in nationale en internationale procedures met een mensenrechten aspect, ondanks politiek- of media gevoeligheid. Het kantoor heeft expertise op de rechtsgebieden waar mensenrechten van bijzondere betekenis zijn, zoals het strafrecht, vreemdelingenrecht, Europees recht, internationaal recht en aansprakelijkheidsrecht. Daarnaast adviseert het kantoor desgewenst internationale organisaties en ondernemingen op het gebied van business and human rights en heeft zij daarbinnen bijzondere kennis en ervaring waar het conflictgebieden en de uitdagingen die daar omtrent spelen, betreft.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Abeln Advocaten

Abeln Advocaten

Abeln Advocaten is gevestigd in stadsdeel Centrum aan de Herengracht. Het kantoor richt zich op commerciële advocatuur met een specialistische aanpak, met een focus op contractenrecht, ondernemingsrecht, vastgoed, arbeidsrecht, medezeggenschap en insolventie. Het kantoor biedt ook incassodiensten aan. Met een vergaande geschiedenis, bijbehorende ervaring en cultuur en een bewust gekozen omvang die specialisatie, persoonlijk contact en hechte samenwerking waarborgt, is Abeln een zakelijk dienstverlenend ingesteld kantoor dat zich richt op ondernemingen van iedere omvang. Nauw contact met advocaten in andere landen garandeert efficiënt internationaal handelen, waar vereist. Alle advocaten zijn onderlegd en actief in zowel de advies- als de procespraktijk en werken onafhankelijk in het belang van de cliënt. Het kantoor is dynamisch en door en door Amsterdams. Het karakter en de persoonlijkheid van zowel kantoor als de individuele advocaten zijn bekend binnen heel Nederland en de aanpak spreekt een uiteenlopende groep ondernemers aan.

Meer Informatie
Amsterdam Zuidas
Houthoff

Houthoff

Houthoff is gevestigd in stadsdeel Zuid, aan de Zuidas en is een van de grootste advocatenkantoren van Nederland, met expertise op vrijwel ieder rechts- en aandachtsgebied. Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, New York en meer dan driehonderd professionele juridische dienstverleners, waaronder advocaten, fiscalisten en notarissen zet dit full service kantoor zich in voor ondernemingen, overheden en andere organisaties en particulieren. De advocaten maken onderdeel uit van het bestuur van specialistenverenigingen, de redactie van vakbladen, verschillende advies- en overlegorganen, wetenschappelijke instituten en in plaatsvervangende hoedanigheid, de rechterlijke macht. Enkele gebieden waarop het kantoor zich volgens de Nederlandse en internationale rangschikkingen onderscheidt, zijn de overnamepraktijk, het vastgoedrecht, commerciële contracten, de publiek/private samenwerking en het mededingingsrecht. De cliënten waarderen de toewijding, bereikbaarheid en creativiteit van de advocaten. De samenwerking in teamverband met diversiteit aan expertise en achtergrond zorgt voor goede resultaten en unieke inzichten. Het kantoor beoefent juridische dienstverlening met een vooruitziende blik vanuit een gedachte van inclusiviteit in veranderende tijden en loopt regelmatig voorop waar het communicatie, media en technologie betreft.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid
Van Doorne Advocaten

Van Doorne Advocaten

De Nederlandse vestiging van Van Doorne is al langer dan tachtig jaar een begrip in de advocatuur en een team van meer dan honderdvijftig advocaten, fiscalisten en notarissen drijft thans dit onafhankelijk full service kantoor. Vanuit de vestigingen in stadsdeel Zuid, London en de hechte samenwerking met een groot advocatenkantoor op Curaçao, bestrijkt de dienstverlening van het kantoor de grote zakelijke centra die relevant zijn voor de middelgrote en grote Nederlandse ondernemers. De internationale clientèle kan er evengoed terecht om te profiteren van de schat aan ervaring van de advocaten, die op vrijwel ieder rechtsgebied diensten verlenen aan ondernemers, particulieren, overheden en internationale organisaties. Het traject van specialisatie en sector gebaseerde kennis wordt voor iedere advocaat verzekerd door de advies- en procespraktijken te blijven beoefenen en de nadruk te leggen op specialisme en multidisciplinair samenwerken. De internationale ranglijsten erkennen zowel het kantoor, de vestiging als de betrokken advocaten als bijzonder deskundig en gewaardeerd onder cliënten. Het groeiend kantoor met rijke traditie behoort tot de top 10 van Nederland, wat nog bijzonderder is vanwege het onafhankelijk bereiken en handhaven van die status.

Meer Informatie
Amsterdam Zuidas
Dentons Boekel

Dentons Boekel

Dentons Boekel is actief in Amsterdam sinds het midden van de vorige eeuw en maakt onderdeel uit van een van de grootste juridische samenwerkingsverbanden ter wereld, met voor haar omvang een unieke toegangspoort naar Aziatische markten en voor Aziatische cliënten. Het kantoor is gevestigd in stadsdeel Zuid, in het zakelijk centrum van de Amsterdamse Zuidas. De adviespraktijk van de Amsterdamse vestiging is full service en richt zich op aandachtsgebieden zoals bank-, verzekering-, financiering- en effectenrecht, vastgoedrecht, de overnamepraktijk, herstructureringen, milieurecht, mededingingsrecht, notariële diensten, bestuursrecht, aanbestedingsrecht en belastingrecht. De volledige integratie voor zakelijke cliënten bestaat uit een aanbod dat strekt tot verschillende disciplines, zoals fiscalisten en notarissen in teams met de advocaten, maar ook tot een wereldwijd netwerk met goede vertegenwoordiging in de opkomende economieën en hard groeiende BRIC-landen. De cultuur is open, gericht op delen van kennis en contacten, ervaringen en deskundigheid en de Amsterdamse achtergrond en geschiedenis, maken dat lidmaatschappen bij specialistenverenigingen, een diepe wetenschappelijke basis en post academisch onderwijs als versterking van jarenlange praktijkervaring, de advocaten in staat stelt om op het hoogste niveau advocatuurlijke diensten te verlenen op advies- en procesgebied.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
BachmannLaw Advocatenkantoor

BachmannLaw Advocatenkantoor

Op de grens tussen stadsdeel Westpoort en stadsdeel Centrum is het kantoor van BachmannLaw gevestigd. Het familiekantoor richt zich in hoofdzaak op het aansprakelijkheidsrecht, letselschade, ondernemingsrecht, de incassopraktijk, insolventierecht, reorganisaties en het vastgoedrecht. Begrip van de horecasector en ervaring met het bijstaan van de bijzondere cliënten die daarbinnen ondernemen, hebben een niche ontwikkeld voor de advocaten van BachmannLaw. De incassopraktijk wordt ingericht met het oog op een effectieve incasso- en debiteurenadministratie voor de cliënt, waarin al vroeg onregelmatigheden gesignaleerd en gecorrigeerd kunnen worden. BacmannLaw toetst de gehanteerde contracten en standaarden, licht de onderneming door en adviseert op rechts- en samenwerkingsvormen. Daarnaast bestaat er een warm contact met advocatenkantoren in Argentinië, Australië en China en de Verenigde Staten wat ten volste ingezet kan worden voor de Nederlandse cliënt die internationale belangen heeft binnen deze jurisdicties. Cliënten met een gezonde internationale groeiambitie voelen zich welkom bij de persoonlijke dienstverlening die BachmannLaw kan bieden en het contactveld dat zij kan vergroten, met bewaking van de risico’s en belangen van de cliënt op de voorgrond.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid
Bletchley Park Advocaten

Bletchley Park Advocaten

Vanuit een kantoorlocatie in stadsdeel Zuid, drijft dit kantoor een algemene advocatenpraktijk gericht op het compleet pakket aan rechtsgebieden van de generalisten die zich inzetten voor een gevarieerd cliënt bestand. Met name op gebied van contractenrecht, strafrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht en familierecht hebben de advocaten ruime ervaring. Het kantoor is goed gepositioneerd om particulieren bij te staan, vooral in arbeidsrechtelijke geschillen. Intakegesprekken zijn het eerste half uur vrijblijvend.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Van der Meij Advocaten

Van der Meij Advocaten

Het kantoor is gevestigd in stadsdeel Centrum en houdt zich bezig met onder meer aansprakelijkheidsrecht ambtenarenrecht, arbeidsrecht, contractenrecht, huurrecht, letselschade, ondernemingsrecht, personen- en familierecht. De advocaten zijn lid van specialisten verenigingen, zoals de Vereniging van Jeugdrechtadvocaten Amsterdam, Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en verzorgen wekelijks een gratis inloopspreekuur. Het kantoor heeft gekozen voor een omvang en groei ambitie die kwaliteit en persoonlijk contact met de cliënt centraal houden en het karakter en de identiteit waarborgen. Mede vanwege die bewuste aanpak weten particulieren zich verzekerd van rechtsbijstand in aangrijpende situaties waar het financieel belang alleen de advocaten die geloven in een maatschappelijke kant van het vak trekt, zoals BKR correcties, verklaring omtrent gedrag en rijbevoegdheid perikelen. Een karakteristiek kantoor, met een deskundig en toegewijd team dat zich inzet voor resultaten die er toe doen.

Meer Informatie
Amsterdam West
Ramdhan Advocaten

Ramdhan Advocaten

Op de rand van stadsdeel Nieuw West, aan de grens met Centrum, is het internationaal georiënteerd familiekantoor van Ramdhan Advocaten gevestigd. Het kantoor heeft een bijzondere expertise en een breed netwerk ter zake de jurisdicties Suriname en Cuba. De aandachtsgebieden van de advocaten verbonden aan het kantoor zijn de cassatiepraktijk, bestuursrecht, civiel recht, ondernemingsrecht, strafrecht, aansprakelijkheidsrecht, internationaal handelsrecht met bijzondere kennis van de toepasselijke verdragen en internationale organisaties, intellectueel eigendomsrecht. De advocaten begeleiden regelmatig grote transacties of toegang tot de Surinaamse of Cubaanse markt en vice versa, met begeleiding in het contact met lokale partners, overheden, vertegenwoordiging, vergunningen en regelgeving. Het kantoor stelt de individuele cliënt centraal, maar staat voorts open voor ondernemers en ondernemingen. Daarnaast heeft kantoor ruime ervaring met offshore cliënten of cliënten die offshore faciliteiten willen benutten.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Defares

Defares

Vanuit de vestiging in Stadsdeel Centrum, voert Defares een specialistische praktijk gericht op het mededingingsrecht. Met unieke ervaring in advies- en proceswerk op gebied van mededingingsrecht voor een aantal industrieën, waaronder voeding, telecommunicatie, landbouw en retail weet het kantoor zich te onderscheiden door haar mate van deskundigheid en kwalitatieve dienstverlening.

De bedrijfseconomische behoeften en doelstellingen van cliënten worden grondig geanalyseerd en de advocaten van Defares proberen een partner te zijn van de ondernemer bij het navigeren van het dicht stelsel aan regelgeving op het gebied van mededinging. Daarbij kunnen cliënten rekenen op een aaneenschakeling van expertise en ervaring, door de advocaten opgedaan binnen de wetenschap en de grootste advocatenkantoren van Nederland.

Daarnaast is het levensmiddelenrecht een bijzondere niche en zetten enkele advocaten van het kantoor zich daarvoor in door oprichting van een nieuwe specialisatievereniging op dat gebied, wat naast kennis van de diepgaande expertise, verder blijk geeft van de ondernemende houding van de advocaten binnen dit jong en dynamisch kantoor. Verder zijn alle terreinen van het steeds prominenter wordend Europees recht, binnen het bereik van de advocaten van Defares.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid
Arcagna

Arcagna

Aan het museumplein, op de rand van stadsdeel Zuid en vlakbij het centrum, ligt de Amsterdamse vestiging van Arcagna. Arcagna is een onafhankelijk nichekantoor met nog een vestiging in Rotterdam en een nadrukkelijke specialisatie in het belastingrecht. Fiscalisten, advocaten en notarissen werken in hecht teamverband aan adviezen en oplossingen voor cliënten. Ondernemers en particulieren vormen de centrale cliënten groep voor Arcagna en het kantoor is gericht op complete en multidisciplinaire dienstverlening aan die groep. De organisatie is ingericht op bereikbaarheid, betrouwbaarheid en begrijpelijke communicatie over de meest complexe, ingrijpende en persoonlijke onderwerpen voor de ondernemer. Voor een kantoor van haar formaat, biedt Arcagna een ongekende diversiteit en flexibiliteit in haar dienstverlening, door het team van vakmensen uit verschillende disciplines, maar met dezelfde affiniteit voor cliënt- en oplossingsgericht adviseren en, waar nodig, procederen.

Meer Informatie
Amsterdam Zuidas
Resor

Resor

Resor is een gespecialiseerd nichekantoor, gericht op een selecte groep cliënten, gevestigd in stadsdeel Zuid. De kernactiviteiten van het kantoor zijn advies- en proces werkzaamheden bij complexe, veelal grensoverschrijdende transacties en herstructureringen van groot formaat. Het team bestaat uit deskundigen op een aantal aangrenzende aandachtsgebieden, met name bestuurders- en commissarisaansprakelijkheid, corporate litigation, bank- en effectenrecht, herstructureringen, insolventie, curator werkzaamheden en specialistisch vennootschapsrecht. De expertise en deskundigheid van de betrokken advocaten is verworven door eerder werk bij internationale advocatenkantoren, met nauwe betrokkenheid bij grote, complexe en spraakmakende herstructureringen. Als zodanig zijn zij bekend met de druk, de belangenafwegingen, de risico’s en de kansen die cliënten confronteren in situaties zoals insolventie of doorstart, transacties van ongekend formaat of ingrijpende bestuurswijzigingen. Als vertrouwde partner van internationale ondernemingen, investeringsfondsen en andere organisaties, weet RESOR de instrumenten van het Nederlands en Europees recht ter beschikking te stellen van de cliënt en stelt het team daarbij het resultaat voor de cliënt voorop.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid
Florent

Florent

Florent is een advocatenkantoor in Amsterdam Zuid en voert een landelijk en internationaal gerenommeerde insolventie- en herstructurering praktijk. De advocaten hebben hun start gehad bij de grootste Nederlandse en internationale advocatenkantoren en daar de ruimte gehad om unieke en bijzondere specialisaties op te bouwen, gecentreerd rond herstructureringen, faillissementen, surseance, turn around management and investment, desinvesteringen en de verschillende facetten van ondernemingsrecht en corporate litigation die nodig zijn om een dergelijke praktijk te kunnen voeren. De kracht van het kantoor ligt in transactie- en advieswerkzaamheden, maar verschillende advocaten binnen Florent zijn daarnaast echte procesadvocaten, die het volledig aanbod wat van een advocaat verwacht mag worden, voor de cliënt garanderen. Naast lidmaatschappen en bestuursfuncties bij verschillende nationale en internationale specialistenverenigingen, is de expertise kenbaar door participatie in redactie en publicaties van vaktijdschriften en toonaangevende juridische naslagwerken en literatuur. De partners kwamen bijeen na jarenlange ervaring binnen andere internationale kantoren en hebben een duidelijke visie op specialistisch werk en veranderende marktomstandigheden. Hun blik is breed en hun werkwijze is inventief en daar profiteert de cliënt van.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid
Smeets Gijbels Advocaten

Smeets Gijbels Advocaten

De specialisatie familierecht staat centraal in de praktijk van SmeetsGijbels. Vanuit het kantoor in Stadsdeel zuid en een kantoor in Rotterdam, wordt door een team van advocaten en mediators op een cliëntgerichte en empathische manier gewerkt aan herstel, groei en bescherming van particulieren binnen familieverbanden, met oog voor de menselijke kant van het recht en oplossingen die het technisch juridische soms overschrijden. Naast het persoons- en familierecht specialiseert het kantoor in nalatenschappen, huwelijksvermogen en mediation. De advocaten en mediators van SmeetsGijbels kennen het recht van verschillende kanten en zijn naast hun rol bij SmeetsGijbels onder meer onderdeel van de redactie van vakbladen, raadsheer-plaatsvervanger bij een Gerechtshof, gespecialiseerd middels het volgen van post academisch onderwijs en actief binnen bestuursorganen van de de Orde van Advocaten. De focus en missie van het kantoor worden nageleefd in de benadering van cliënten en de bereidheid verder dan de wet te kijken als het gaat om realistische en blijvende verbetering van de situatie van cliënten en hun familieleden.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid
Olym Advocaten

Olym Advocaten

Het kantoor van Olym is gevestigd in Stadsdeel Zuid en bestaat uit een hecht team van ervaren en deskundige advocaten. De ervaring van de advocaten is opgedaan binnen en buiten de advocatuur bij grote internationale advocatenkantoren en bij multinationals. De expertise en service worden versterkt door een hecht netwerk aan internationale dienstverleners, die het kantoor in staat stellen kwaliteit en oplossingen te bieden. Het kantoor kenmerkt zich door rechtstreeks contact met cliënten en efficiëntie die de cliënt zelf kan ervaren kan waarderen. Ondernemingsrecht met focus op private equity, transacties, participatievormen en jaarrekeningen, (her)structurering constructies, venture capital, Het kantoor richt zich ondermeer op de transactiepraktijk, financieringen, institutionele beleggers en de technologiesector. De ervaring van de advocaten kenmerkt zich door een groot aantal transacties en herstructureringen onder verschillende omstandigheden en in verschillende hoedanigheden, wat voor de cliënt een voordeel qua strategie en inzicht oplevert. De aanpak is direct, persoonlijk en resultaatgericht.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid
Blaisse Advocaten

Blaisse Advocaten

Vanuit een unieke locatie in Amsterdam Zuid, voert Blaisse een gespecialiseerde praktijk, gericht op accountants, fiscalisten en verzekeraars. De oprichters van het kantoor hebben de unieke specialisatie opgebouwd door jaren als advocaat en partners te hebben gewerkt bij een groot internationaal advocatenkantoor en bij oprichting van Blaisse de bewuste keuze te maken zich te blijven verdiepen in een beperkt aantal specialisaties, voor een selecte groep cliënten. Aansprakelijkheidsrecht, tuchtrecht, verzekeringsrecht, ondernemingsrecht en procesrecht toegespitst op bestuurders, commissarissen, financiële professionals en zakelijke dienstverleners, vormen de kern van de praktijk. Op aangrenzende aandachts- en rechtsgebieden wordt ook geadviseerd en geprocedeerd door de hechte groep toegewijde advocaten van Blaisse. Het team kenmerkt zich door enthousiasme, dynamiek, diepgaande affiniteit met de werkgebieden en begrip van de sector en markt waarbinnen cliënten actief zijn en de ontwikkelingen die zich daarbinnen afspelen.

Meer Informatie
Amsterdam Zuidas
Stibbe Advocaten

Stibbe Advocaten

Met bijna tweehonderd advocaten werkzaam in zeven zakelijke centra over de hele wereld, heeft Stibbe haar hoofdvestiging in Stadsdeel Zuid. Stibbe richt zich op grote organisaties en hun juridische behoeften. Daartoe behoren onder meer overheden, multinationals, ondernemers en internationale organisaties. De financiële sector wordt onder meer bedient met expertise in financiële markten, Europese en Nederlandse regelgeving voor de sector, private equity en verzekeringen. Alle overige ondernemingen kunnen daarnaast profiteren van de deskundigheid op het gebied van ondernemingsrecht, mededingingsrecht, bestuursrecht, herstructureringen, arbeidsrecht. Naast een grote en gevarieerde adviespraktijk, voert het kantoor een gespecialiseerde procespraktijk op een aantal gebieden en beschikken de advocaten over de mogelijkheid om ook op korte termijn unieke resultaten te leveren, wanneer de druk hoog is. Qua specialisme en cliënt- en oplossingsgerichtheid staat het kantoor internationaal hoog aangeschreven en de omvang stelt een brede variatie aan hyperspecialisaties ter beschikking van clienten. Nauwe samenwerking met meerdere rechtenfaculteiten en betrokkenheid van verschillende hoogleraren bij de rechtspraktijk van Stibbe dragen bij aan de voorsprong die ter beschikking gesteld kan worden van de cliënt. Het kantoor anticipeert op wijzigingen in regelgeving, marktomstandigheden en internationale ontwikkelingen en informeert cliënten op eigen initiatief over grote veranderingen en de betekenis voor de markt.

Meer Informatie
Amsterdam Zuidas
NautaDutilh

NautaDutilh

De Amsterdamse vestiging van dit kantoor, dat al jaren lang tot de top drie grootste advocatenkantoren van Nederland behoort, is te vinden in Stadsdeel Zuid. Met vestigingen in Brussel, Londen, Luxemburg, New York en Rotterdam, bedient NautaDutilh grote Nederlandse en internationale organisaties, bedrijven en overheden op ieder denkbaar rechtsgebied. Een waar full service aanbieder, met teams waarbinnen behalve advocaten ook notarissen en fiscalisten op het hoogste niveau samenwerken. Binnen de Benelux is het kantoor een van de grootste onafhankelijke dienstverleners van haar soort. De jarenlange ervaring van de advocaten bestaat uit betrokkenheid bij alle grote transacties en veel spraakmakende rechtszaken uit de recente geschiedenis. Naast de financiële en vastgoed transactie praktijk, wordt op gebied van ondernemingsrecht, overnames, beursgangen en mededingingsrecht geadviseerd. De expertise van het kantoor is talloze keren gewaardeerd door internationale awards en plaatsen bovenaan de jaarlijkse ranglijsten. Cliënten prijzen het kantoor om de dienstverlening, deskundigheid en innovatie. De advocaten hebben binnen en buiten de advocatuur ervaring opgedaan in de rechtspraktijk, het bedrijfsleven, de overheid en de rechtspraak en de multidisciplinaire samenwerking in teamverband, zorgt voor bijzondere inzichten en brede mogelijkheden.

Meer Informatie
Amsterdam Zuid
CMS

CMS

CMS is een full service advocatenkantoor met een vestiging in Utrecht en een vestiging in stadsdeel Zuid, dichtbij het Amsterdams Gerechtsgebouw. Met meer dan honderd advocaten die in nauw verband samenwerking, onderverdeeld in praktijkgroepen naar industrie of specialisatie, is CMS een van de grootste advocatenkantoren van de Benelux. De deskundigheid van de advocaten bestrijkt alle variaties van het civiel en bestuursrecht en er zijn internationale desks ingericht met een ervaring en expertise ter beschikking van cliënten in en gericht op China, Duitsland, Rusland en Turkije. Enkele van de onderscheidende aandachtsgebieden zijn Banking, Finance & Funds, de energiesector, Nederlandse en Europese aanbestedingen, Life Sciences, Technologie Media en Communicatie en transacties. De teams van betrokken specialisten leggen zich zowel toe op de advies- als de procespraktijk en hebben ervaring binnen en buiten de rechtspraktijk. Het aanbod van deskundigheid, dienstgerichtheid, ervaring en dynamiek, maakt CMS internationaal en binnen ondernemend Nederland al jaren een van de meest aanbevolen full service kantoren. CMS streeft ernaar 24 uur bereikbaar te zijn en wordt in 42 landen vertegenwoordigd door partner kantoren.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Flex Advocaten

Flex Advocaten

Dit kantoor, gevestigd aan de Keizersgracht in stadsdeel Centrum, richt zich met volledige en veilige digitale dossier inzage voor cliënten, transparantie en intensieve focus op contactmomenten op de zakelijke advocatuur, met als aandachtsgebieden het aanbestedingsrecht, arbeidsrecht, contractenrecht fiscaal recht en ondernemingsrecht. Jarenlange ervaring in de advocatuur en het bedrijfsleven hebben de advocaten gevormd tot oplossingsgerichte sparringpartners voor ondernemers, met een meta juridische benadering. Voor het aanbestedingsrecht houdt dat bijvoorbeeld in het gezamenlijk doorlichten van een bestek, met oog op zowel de juridische als de technische aspecten, voorbereiding op kort geding procedures als de aanbestedende dienst onvoldoende zorgvuldigheid in acht neemt bij het traject ten nadele van de cliënt of bijstand verlenen aan aanbestedende diensten zelf. De ervaring van de betrokken partners in het bedrijfsleven sluit verder aan op de specialisatie in insolventierecht. Samenwerking met vaste partners in aangrenzende disciplines zorgen voor voldoende reikwijdte als het aankomt op realiseren van de visie en ambities van cliënten en risico signalering door middel van legal scans.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Blumstone Advocaten

Blumstone Advocaten

In een kantoor aan de Herengracht in stadsdeel Centrum is dit middelgroot Amsterdams kantoor gevestigd, met een brede variatie aan expertise, maar sterke vertegenwoordiging in vastgoed, milieu en infrastructuur. De partners hebben ervaring opgedaan bij grote Nederlandse en internationale kantoren en hebben veel ervaring met werken aan Publiek Private Samenwerkingen, begeleiding van overheden, bouwcombinaties, ontwikkelaars en zijn als deskundigen lid van verschillende specialistenverenigingen. Naast de vastgoed cluster, zijn ondernemingsrecht en insolventierecht vakgebieden waar de advocaten ruime specialisatie in opgebouwd hebben en naast hun werk voor cliënten over publiceren en in doceren. Voor arbeidsrecht kunnen zowel werkgevers als werknemers bij het kantoor terecht. Een strategische combinatie van ervaren advocaten en jonge, energieke en snel groeiende advocaten, zorgt voor de mogelijkheid van variatie in tarifering, met een gepaste werkverdeling die het belang van de cliënten ten goede komt en aanbod aan alle type cliënten mogelijk maakt. Een moderne kantoororganisatie, goede reactietijd en focus op bereikbaarheid, maken dit een kantoor van de huidige tijd.

Meer Informatie
Amsterdam West
Phijffer Gardenbroek Van Huet Advocaten

Phijffer Gardenbroek Van Huet Advocaten

Aan de Lairessestraat in stadsdeel Centrum is dit samenwerkend collectief aan zelfstandige advocaten, met eigen expertises, maar onderling overleg, gevestigd. Vastgoed- en huurrecht zijn raakvlakken voor de advocaten onderling, maar waar de ene zich verder toelegt op horeca, ligt de nadruk van de ander wat meer op vastgoedtransacties, terwijl een bijzondere niche voor een derde weer begrafenissen, crematie en lijkbezorgingen betreft. Het betreft een kleurrijke praktijk die gevoerd wordt in een karakteristiek kantoor. Alle advocaten delen verder expertise op een aantal aandachtsgebieden: handelsrecht, contractenrecht en zoals eerder omschreven, de vele facetten van het vastgoedrecht. Van vergunningen, tot bouw, ontwikkeling en verhuur vallen onder de genoemde facetten. Zowel zakelijke clienten als particulieren zijn welkom om te profiteren van de expertise en de decennia aan ervaring die de advocaten opgebouwd hebben. Onafhankelijkheid en inzet voor cliënten behoren tot de kernwaarden van het kantoor en de individuele advocaten.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Stek Advocaten

Stek Advocaten

In stadsdeel centrum is dit onafhankelijk, origineel, creatief kantoor gevestigd, dat niet weg te denken is uit het Amsterdamse rechtsverkeer. Met specialisaties in ondernemingsrecht, commerciële contracten, herstructureringen franchise recht en niches zoals luchtvaart financiering, windenergie, milieurecht, private equity biedt het kantoor zakelijke dienstverlening op een internationaal niveau. De partners en oprichters zijn veelal afkomstig uit de top van het bedrijfsleven en de commerciële advocatuur. Het dynamisch kantoor biedt een goede variatie aan ervaren deskundigen en energieke starters met een diverse en uitstekend gekwalificeerde achtergrond met toekomstgerichte dienstverlening. Het kantoor wordt internationaal erkend door zowel cliënten als in vakpublicaties.

Meer Informatie
Amsterdam West
Brinkhof Advocaten

Brinkhof Advocaten

Het kantoor voert de praktijk vanuit het concept van innovatie en vernieuwing. In verband hiermee ligt de nadruk sterk op de specialiteiten telecommunicatie, media, internet, intellectueel eigendom, octrooien en medische technologie. De gemengde proces- en adviespraktijk zorgt voor een op ervaring gebaseerde kijk, die clienten kan behoeden, begeleiden en voordelen kan brengen bij het maken van keuzes over de toekomst. Zowel nationaal als internationaal wordt waar nodig geprocedeerd of bijstand verleend bij alternatieve conflictbeslechting, onder meer over auteursrechten, merkrechten, privacy, licenties, software, mededinging, outsourcing, regelgeving op nationaal en regionaal niveau. Daarnaast is het kantoor sterk in commerciële contracten, due diligence onderzoek en de overname praktijk. De geprefereerde tariefstructuur is een tijd gebaseerd honorarium, met op maat vast te stellen uurtarieven. Het kantoor is gevestigd in stadsdeel centrum en beschikt naast een team van advocaten ook over merk- en octrooigemachtigden. De advocaten zelf, hebben naast juridische expertise en proceservaring, in het bedrijfsleven en via commissariaten verschillende perspectieven meegekregen die bijdragen aan de vormgeving van het kantoor en beslissingen bij het adviseren en procederen. Naast proces- en advieswerkzaamheden voor cliënten, leggen de advocaten zich toe op onderzoek en publiceren.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Cleber Advocaten

Cleber Advocaten

Het kantoor is een specialistisch nichekantoor, opererend vanuit stadsdeel centrum, dat zich in het kader van optimale dienstverlening, bewust enkel toelegt op een beperkt aantal aandachtsgebieden. In het bijzonder hebben de overname-, insolventie-, herstructurerings- en financieringspraktijk de voorkeur. De daartoe behorende rechtsgebieden en aangrenzende disciplines zoals vennootschapsrecht, contractenrecht, fiscaal recht, corporate litigation. De structuur en focus van het kantoor maken begeleiding bij complexe transacties mogelijk. De advocaten vullen elkaar qua ervaring en interesses aan, zodat startups, middelgrote en grote Nederlandse en internationale bedrijven voor hun behoeftes binnen de aandachtsgebieden bij het kantoor terecht kunnen. De advocaten zijn meertalig en toegankelijk voor internationale cliënten. Behalve het voeren van traditionele procedures en het geven van adviezen, kunnen de advocaten van dienst zijn met begeleiding bij alternatieve geschilbeslechting, zij het (internationale) arbitrages, bindende advies fora of business mediation. De advocaten publiceren in verschillende Nederlandse en internationale vakliteratuur. Gezien de aandachtsgebieden richt het kantoor zich veelal op het segment midden- en grootbedrijf.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Switch Legal Advocaten

Switch Legal Advocaten

Het kantoor is gevestigd in het stadsdeel centrum en voert een algemene rechtspraktijk, gericht op een breed en gevarieerd publiek. Een divers team van advocaten, met een gevarieerde achtergrond, behartigt middels de proces- en adviespraktijk de belangen van cliënten op een breed spectrum aan rechtsgebieden. Brede talenkennis, een gevarieerde achtergrond, toelating tot meerdere advocaten jurisdicties (België, New York) en een samenwerkingsverband gebaseerd op zelfstandigheid en onafhankelijkheid, vergroten verder de hoeveelheid aan mogelijkheden voor cliënten. De visie van het kantoor is dat een ieder recht heeft op rechtsbijstand en kwalitatieve juridische dienstverlening. De samenwerking laat naast het gegarandeerd algemeen karakter van de praktijk, specialisaties toe op het gebied van outsourcing, vreemdelingenrecht, bestuursrecht, IT recht, ondersteuning van het middel-/kleinbedrijf, technologie en burgerlijk procesrecht.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Dingemans VanDerKind Advocaten

Dingemans VanDerKind Advocaten

In het stadsdeel centrum, nabij de Amstel, is dit kantoor gevestigd, dat begin jaren 2000 opgericht werd door de naamgevers, die zelf daarvoor in de advocatuur begonnen bij grote internationale advocatenkantoren. De advocaten hebben zich gespecialiseerd op verschillende vakgebieden door middel van jarenlange, unieke ervaring en postdoctorale opleidingen. Zij publiceren en maken deel uit van de redactie van vakbladen, zijn lid van specialistenverenigingen en worden in de internationale ranglijsten erkend. Met name op het gebied van arbeidsrecht, ambtenarenrecht, medezeggenschapsrecht en sociaal verzekeringsrecht onderscheidt het kantoor zich. Als kantonrechter-plaatsvervanger, adviseur van directies, ondernemingsraden en besturen, krijgen de advocaten binnen het team verschillende kanten van de rechtspraktijk te zien. De toewijding aan het arbeidsrecht, de aangrenzende rechtsgebieden en disciplines en het uniek begrip van de bedrijfsvoering en de belangen van cliënten, maken het kantoor naast dienstverlener en procesgemachtigde een waardevolle adviespartner bij het oplossen van uitdagingen en het vaststellen van beleid. Het kantoor verzorgt zelf onderwijsmomenten en onderhoudt een vast en specialistisch netwerk waar het verwante expertises betreft. De visie van het kantoor is gecontroleerde groei, waarborging van kwaliteit en focus op de aandachtsgebieden.

Meer Informatie
Amsterdam Zuidas
AKD Advocatuur

AKD Advocatuur

De Amsterdamse vestiging van dit advocatenkantoor, een van de grootste onafhankelijke advocatenkantoren van Nederland, is gevestigd in stadsdeel Zuid. Als het hardst groeiend advocatenkantoor van de afgelopen tien jaar, bedient AKD met vestigingen in Amsterdam, Breda,. Brussel, Eindhoven, Luxemburg en Rotterdam een grote groep cliënten, die variëren van midden-/kleinbedrijf tot overheden, Nederlandse en buitenlandse multinationals. Een nauwe samenwerking met een van de big four accountantskantoren en een groot notariaat, maken het full service pakket dat AKD kan bieden compleet. Veel van de advocaten hebben jarenlang ervaring of zijn gevormd door de AKD visie op groei, bestaand uit een focus op dienstverlening, samenwerking, multidisciplinaire deskundigheid en specialisatie. Het aanbod aan rechtsgebieden beslaat de volledige commerciële rechtspraktijk en de brede geografische dekking, maken rechtstreekse communicatie en persoonlijk contact, ondanks de omvang van het kantoor, de standaard. Met een nauwe blik op zowel de juridische, notariële als fiscale behoeften van cliënten, een blik op groei, verandering en internationale ontwikkelingen, treedt AKD als adviseur en als procesvertegenwoordiger op voor cliënten, op een begrijpelijke en transparante wijze, ongeacht de complexiteit van de uitdagingen.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
SOLV Advocaten

SOLV Advocaten

In stadsdeel Centrum bevindt zich het kantoor van dit innovatieve nichekantoor, dat zich richt op technologie, media en communicatie. Met een sterke geschiedenis en basis in het intellectueel eigendomsrecht, een voorliefde voor innovatie en toekomstige ontwikkelingen, zowel op het gebied van recht, ondernemerschap als de daaraan verwante vaardigheden en technieken, voert het kantoor een praktijk voor cliënten die zich bezighouden met baanbrekende concepten, technologie en wijze van ondernemen. De organisatie van het kantoor is dan ook veel meer gericht op de behoeften en concepten van cliënten, dan op traditionele verdeling naar rechtsgebied. De advocaten begeleiden cliënten die actief zijn op gebieden als automatisering, aanbestedingen, cloud computing, cloud storage, SaaS, ASP, design, gaming & gambling, mobile software (inclusief open source licenties), startups en e-commerce. Ondernemers worden begeleid bij het gehele scala aan intellectueel eigendomsrechten en het onderhouden van dergelijke portfolio’s aan auteursrechten, merken, licenties en octrooien. Mediarecht maakt ook een belangrijk onderdeel uit, zowel traditionele publicatievormen als nieuwe media. Ook behandelt SOLV rechtsvraagstukken over reclame, Europese regelgeving en compliance. SOLV is initiatiefnemer en ondersteuner van Clinic, de rechtswinkel voor vragen over Technologie, Media en Communicatie. Samen met rechtenstudenten en collega advocaten van de meest innovatieve kantoren, worden startups en particulieren bijgestaan.

Meer Informatie
Amsterdam Zuidas
Lexence Advocaten

Lexence Advocaten

In stadsdeel Zuid bevindt zich dit groot Nederlands advocatenkantoor, met vastgoed- en ondernemingsrecht als focus en een partner base, opgeleid en ontwikkeld bij de grote Nederlandse en internationale advocatuur. Lexence is een jong, dynamisch en groeiend kantoor, dat niet schroomt om qua bedrijfsvoering en marketing nieuwe stappen te maken, wat bijgedragen heeft aan de naamsbekendheid en herkenbaarheid van het merk en de verbonden advocaten. Lexence onderscheidt zich door toegankelijkheid, bereikbaarheid (de officiële kantooruren zijn langer dan van ieder ander advocatenkantoor in Nederland) en focus. Vastgoed- en ondernemingsrecht vormen de absolute kern van de activiteiten van het kantoor en de meerwaarde voor cliënten. Een sterke transactiepraktijk op beide gebieden wordt ondersteund door een team deskundige en ervaren procesadvocaten. De ruimte die geboden wordt aan jonge advocaten om te kiezen voor groei en te investeren in zichzelf is groot, met regelmatige partnerbenoemingen, maar ook overstap van ervaren partners vanuit grote kantoren. Lexence groeit bewust en gecontroleerd op de gebieden waarin het kantoor sterk is.

Meer Informatie
Amsterdam Noord
Veem Advocaten

Veem Advocaten

Op de grens van stadsdeel Oost, aan de IJhaven, is dit algemeen kantoor van samenwerkende advocaten gevestigd. De advocaten hebben ieder een aantal rechtsgebieden waar zij de voorkeur aan geven en zich bij voorkeur mee bezighouden, maar zijn stuk voor stuk sterk als generalist. Aspecten van de sociale advocatuur, zoals het vreemdelingenrecht, het strafrecht en het sociaal zekerheidsrecht, worden aangeboden, maar ook familierecht, arbeidsrecht en huurrecht zijn aandachtsgebieden. De dienstverlening kenmerkt zich door voorafgaande afspraken en flexibiliteit, goede en regelmatige communicatie met de cliënt, goede reactietijden voor inzet wanneer er daar noodzaak toe mocht ontstaan en eerlijkheid over de rechtspositie en opties van de cliënt. De ervaring en het algemene karakter van de praktijk, maken dat risico’s en uitdagen snel herkend worden en adviezen gegeven kunnen worden die de cliënt beschermen en vooruit helpen, zonder strikt aan rechtsgebieden gebonden te blijven.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
Advocatenkantoor Madern

Advocatenkantoor Madern

Madern is een klein advocatenkantoor in Amsterdam Centrum, grenzend aan stadsdeel Zuid. Arbeidsrecht, huurrecht, personen- en familierecht, sociaal verzekeringsrecht, strafrecht, vreemdelingenrecht en de incassopraktijk vormen onderdeel van de algemene activiteiten van het kantoor. Met name op het gebied van vreemdelingenrecht heeft het kantoor veel ervaring en expertise. De cliënt ziet zich verzekerd van persoonlijke betrokkenheid en toegankelijke rechtshulp.

Meer Informatie
Amsterdam Zuidas
Amsterdamse Meesters

Amsterdamse Meesters

Amsterdamse Meesters is een advocatenkantoor in Amsterdam Zuidas. Het is een karakteristiek, persoonlijk vormgegeven samenwerkingsverband, gevestigd dichtbij de rechtbank Amsterdam, dat altijd op zoek is naar de toegevoegde waarde voor de cliënt. Het kantoor bestaat uit echte, ervaren procesadvocaten, die geloven in duidelijkheid, gezamenlijke oplossingen en waar nodig, deskundig procederen. Met een incassopraktijk, een burgerlijke procespraktijk, aandacht voor bestuursrecht, personen- en familierecht, strafrecht, arbeidsrecht, huurrecht en algemeen contractenrecht, brengen de advocaten oplossingen en houden zij elkaar scherp. Grote vastgoed- en ontwikkelingsprojecten op het gebied van infrastructuur, evenals ruimtelijk bestuursrecht dragen daarnaast bij aan het karakter van het klein Amsterdams kantoor als een betrouwbare partner in vastgoedzaken. Het kantoor vertegenwoordigt zowel particulieren als ondernemingen en staat open voor kennismaking om op creatieve en meedenkende wijze de behoeften van rechtzoekenden in te schatten. Het draait voor Amsterdamse Meesters om de meerwaarde die voor de cliënt gerealiseerd kan worden.

Meer Informatie
Amsterdam Zuidas
Baker & McKenzie Amsterdam

Baker & McKenzie Amsterdam

Baker & McKenzie, het op een na grootste advocatenkantoor ter wereld, is een groot advocatenkantoor in Amsterdam Zuidas. Baker & McKenzie is een wereldwijd full service kantoor dat middelgrote en grote organisaties, variërend van bedrijven tot brancheorganisaties, overheden en non gouvernementele organisaties rechtsbijstand verleend. Als een van de oudste vestigingen van dit internationaal kantoor, kent het Amsterdams kantoor, ondanks de internationale roots, een eigen, Nederlandse geschiedenis en is het organisch meegegroeid binnen de context van de internationale uitbreiding van Baker & McKenzie wereldwijd. De schaal en middelen, laten een specialisatietraject voor alle betrokken advocaten toe van ongekend niveau. De investering in alle advocaten, fiscalisten en notarissen is groot en gericht op kwalitatieve dienstverlening. De internationale dekking en toegang tot rechtsgebieden en deskundigen binnen de eigen organisatie, maken Baker & McKenzie een unieke partner voor cliënten. De norm voor ontwikkeling, dienstverlening en professionaliteit ligt hoog bij dit wereldwijd erkend en gevierd kantoor. De Amsterdamse vestiging is op vele rechtsgebieden een spil en het aanbod omvat alle denkbare rechtsgebieden van de commerciële advocatuur. Postacademische specialisatie opleidingen, doceren, onderzoek en publiceren zijn een onvermijdelijk onderdeel van het carrièrepad van de advocaten bij dit kantoor en meerdere outside counsels aan faculteiten over de hele wereld zijn verbonden aan Baker & McKenzie.

Meer Informatie
Amsterdam Noord
Advocaten Amsterdam Noord

Advocaten Amsterdam Noord

Zoals de naam duidelijk aangeeft, is Advocaten Amsterdam Noord een advocatenkantoor in Amsterdam Noord. Met lange ervaring op een ruim aantal rechtsgebieden, heeft het kantoor zich op natuurlijke wijze ontwikkeld tot specialist op een deel daarvan en tegelijkertijd de sterke basis van de algemene rechtspraktijk weten te behouden. De rechtsgebieden waarbinnen specialisaties ontstaan zijn, zijn het arbeidsrecht, huwelijksvermogensrecht, letselschade- en aansprakelijkheidsrecht en mediation. De advocaten hebben decennia ervaring en zijn aangesloten bij specialistenverenigingen op hun vakgebied.

Meer Informatie
Amsterdam Oost
Gimbrère Amsterdam

Gimbrère Amsterdam

Gimbrère is een jong en groeiend advocatenkantoor in Amsterdam Oost en beschikt over advocaten die de bewegende markt, groeiende industrie en technologische ontwikkelingen begrijpen, doormaken en verwelkomen. Via een nauwe samenwerking met een vestiging in Spanje kan het kantoor doortastend en stipt juridische bijstand verlenen. Begrip van actuele ontwikkelingen binnen het ondernemen zoals start ups, innovatieve samenwerkingen, minder locatiegebonden werken en ondernemen en ruime ervaring met de traditionele ondernemingsvormen en uitdagingen voor familiebedrijven of ondernemers in persoonlijke sfeer, zorgen voor een brede dekking als het op dienstverlening aan ondernemers aankomt. De diversiteit en kwaliteit van een energiek team, zorgen voor een prettige ervaring en een basis van begrip voor de cliënt, met slechts die noodzakelijke formaliteiten die de wet verplicht stelt. Gimbrère staat voor begripvolle en begrijpelijke advocatuur met specialisaties in het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en beslag en executie procedures.

Meer Informatie
Amsterdam Centrum
LXA Amsterdam B.V.

LXA Amsterdam B.V.

LXA Amsterdam is een middelgroot, full service advocatenkantoor in Amsterdam Centrum en georganiseerd aan de hand van inhoudelijke dienstverlening. Er wordt samengewerkt met vestigingen in ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. De aandachtsgebieden waar de advocaten zich op richten, zijn arbeidsrecht, de overnamepraktijk, algemeen en procesrechtelijk ondernemingsrecht, IT, franchise, intellectueel eigendom, vastgoed, commerciële contracten, bestuursrecht, insolventies en herstructureringen, en startups. Een bijzonder aandachtsgebied is asbest, waarin het kantoor gespecialiseerd is en rijke ervaring en expertise in heeft die zowel de civiel- als bestuursrechtelijke kant omvat. LXA begrijpt dat organisaties op zoek zijn naar begrip van complexe materie, oplossingen van uitdagingen en kansen binnen een veranderende omgeving. Het zijn van een betrouwbare partner bij keuzes en het vinden van oplossingen is de hoogste ambitie van de advocaten van LXA Amsterdam en drijft hun werkwijze. De advocaten hebben veel en gevarieerde ervaring opgedaan bij de grote Nederlandse advocatenkantoren, bij de rechterlijke macht en in de eigen transactie-, proces- en adviespraktijk. Verder hebben zij hun expertise uitgebreid middels post academische opleidingen en lidmaatschappen bij specialistenverenigingen en breidt het kantoor zich uit door dynamisch en uiterst gekwalificeerd talent aan te trekken.

Meer Informatie